Zavirite u besprekorni ambijent Versace butika

Najnoviji dom Versace brenda želi da vaš enterijer učini još modernijim...

Italijanski luksuzni brend upravo je otvorio vrata svoje nove Versace Home prodavnice u Milanu. Prostor je lansiran u saradnji sa butikom za luksuzni dizajn enterijera i nameštaja, Interni Spa. Koncept butik će predstaviti najnovije dizajne nameštaja slavnog brenda, kreirane u saradnji sa Lifestyle Design.

Većim delom nastala kao delo Vudafieri Saverino Partnerst studija, struktura butika kreirana je tako da asocira na pravi dom, deleći estetiku Versace rezidencija. Kompletiran je ulaznim hodnikom, trpezarijom, dugačkim hodnicima, master apartmanom koji sadrži spavaću sobu i prostor za sedenje. Ovakav raspored prostora zapravo nije ništa novo - osmišljen je na taj način kako bi vam pomogao da zamislite tačno kako bi se određeni komadi nameštaja uklopili u vašem enterijeru. Takođe, ovde se nalazi i skrivena bašta, ispunjena komadima za eksterijer, koja takođe emituje visoku dozu inspiracije.

U slučaju da ste zaboravili gde se nalazite, akcenti u formi zlatnih listića mogu se videti u svim izlozima, dizajnu nameštaja i poleđini polica za knjige. Kao omaž jedinstvenim Versace teksturnim istraživanjima, zavese od tkanine su zamenjene mrežastim panelima kreiranim od žice, što čitavom ambijentu daje dodir industrijskog stila.

Versace svakako nije stranac kada se radi o kućnoj dekoraciji. Milanski brend kreira proizvode ovog tipa od 1978.godine, a tokom protekle četiri decenije, bili su deo interesantnih kolaboracija i uvek su stvarali sveže i moderne ponude. Isto se može reći za ovaj butik - budući da su zemlje iz sveta počele polagano da otvaraju svoja vrata za internacionalne putnike, ljubitelji dizajna će svakako želeti da ga dodaju na svoju must-see listu.