Zavirite u beskrajno romantični enterijer stana u Parizu

Više slika

Više slika

Smešten u ikoničnom okrugu Sacré Coeur u Parizu, projekat "Montmartre" je najnovije delo poznate dizajnerke enterijera Mélodie Violet, vlasnice studija za dizajn "Imagine", specijalizovanog za visokokvalitetne velike renovacije.

U srcu Monmartra, ovaj stan od 35m² na poslednjem spratu istorijske zgrade dizajniran je da maksimalizuje prostor i svetlost, predstavljajući simbiozu starog i novog. Proširenje na potkrovlje nudi zadivljujući pogled na parisko nebo, pojačavajući prirodnu svetlost.

Enterijer, obeležen mekoćom i senzualnošću, ističe se upotrebom materijala visokog kvaliteta. Parket mađarskog stila i suptilne, tople boje odražavaju ženstvenu i sofisticiranu estetiku. Svaki element, od tkanina do vintage komada, pažljivo je odabran da istakne jedinstvenost prostora.

Elegantna atmosfera

Spoj umetnosti i dizajna karakteriše ovaj životni prostor, gde prirodno svetlo i savremeni nameštaj stvaraju atmosferu koja je istovremeno elegantna i udobna. Nameštaj uključuje skulpturalnu krem ​​sofu, okrugle stočiće za kafu od orahovine i taburee po meri, nudeći i originalnost i udobnost. Tapete, veličanstveni mural koji prikazuje toskanske zemlje Italije, postavljene su kao pozadina za biblioteku po meri. Ona okružuje novoinstalirani kamin, pozivajući na okupljanje. Dnevna soba predstavlja savršen balans između životnog stila i elegancije.

Funkcionalnost i udobnost

Kuhinja je dizajnirana u čistom i funkcionalnom stilu, sa površinama od svetlog drveta koje odražavaju rustičnu i savremenu mešavinu. Pod karakteriše veličanstveni mermer u bež i oker bojama, nežno obrubljen mesinganim završetkom. Nežna i svetla porcelanska pozadina ističe moderne elemente poput mesingane slavine i otvorenih polica, optimizujući funkcionalnost prostora.

Trpezarija je dizajnirana da bude gostoljubiva, sa orahovim zidom i vintage ogledalom sa zlatnim detaljima kao akcentima. Traverzinski sto i klupe po meri stvaraju čauru udobnosti, stila i originalnosti.

Spokojstvo i nežnost

Spavaća soba se nalazi na galeriji i predstavlja prostor koji kombinuje tradiciju i modernost. Originalne grede dodaju istorijski karakter, dok ljubičasti tepih nudi udobnost i toplinu. Pažljivo odabrana rasveta i posteljina sa cvetnim uzorkom stvaraju mirnu i opuštajuću atmosferu. Svaki kutak je optimizovan za skladištenje, bez vizuelnog zagušenja prostora.

Kupatilo u stanu Montmartre je proslava nežnosti i elegancije. Zidne pločice u nijansama puderasto roze stvaraju delikatno ženstvenu i umirujuću atmosferu. Glatka tekstura pločica je pojačana kontrastom šestougaonih pločica za pod u nijansi Siene, dodajući dubinu prostoru. Mesingani završeci i dizajn umivaonika doprinose prefinjenosti i spokojstvu prostora.

Stan Montmartre nije samo mesto boravka; to je jedinstveno iskustvo življenja u srcu Pariza, gde svaki detalj odražava nivo originalnosti i elegancije retko viđen u urbanim stambenim projektima.

Luxury Experience