Zavirite u ambijent besprekornog luksuza

Jak stilski fokus i vrhunski proizvodi krase Venera stan, luksuzni projekat Julije Bajdjik, osnivača kompanije Alta Idea Design Studio...

Prefinjen u svojoj manifestaciji i ukupnoj pojavi, novi prostor predstavlja izuzetnu galeriju dragocenosti, prepunu objekata art deko stila i luksuznih remek dela. Prilikom stupanja u enterijer, moguće je doživeti sav napor uložen tokom dizajnerskog procesa i kreiranja ovog predivnog ukrajinskog doma, koji neodoljivo podseća na sofisticirane pariske stanove.

Celokupan projekat donosi očaravajuće centralne tačke, zadužene za značajno oblikovanje enterijernih segmenata i dodavanje stilskog karaktera modernom i elegantnom stanu, planiranom i dekorisanom sa izuzetnom pažnjom poklonjenom i najmanjim detaljima i velikom ekspertizom u svakom delu svog dizajna.

Na kormilu Alta Idea Design Studija, Julija Bajdjik pretvorila je savršeni kijevski stan u inspirišuću i veoma razigranu art deko jedinicu sa obiljem šarma, harizme i ličnosti. Estetski enterijer predstavlja nešto što se uvek vezuje za relaksirajući osećaj i ambijent u kome se slavi život vibrantnim paletama boja, zajedno sa vešto odabranom kolekcijom nameštaja i vrhunskih životnih karakteristika. Dopadljive krive i jake geometrijske linije, zajedno sa oblicima obeleženim toplim prirodnim tonovima i teksturama, služe za opuštanje svesti i stvaranje inspiracije.

Samo jezgro ovog dizajna predstavlja okupiranje pažnje njegovih budućih vlasnika besprekornim enterijernim prostorom, koji na delikatan način uklapa funkcionalnosti i dekorativne elemente. Venera predstavlja umetnički izraz enterijernog dizajna, moderne i odvažne stilske poslastice, komplementirane uglađenim i raskošnim vibracijama, putem kojih se komfor i diskretan luksuz predivno uklapaju. Unikatan, taktilni ukus i privrženost projektu, stvaraju izvrsnu luksuznu postavku, dok se sam eksterijerni dizajn izražava blještavom elegancijom i suptilnom delikatnošću, koja je kompletna, stilska i otmena.

Otkrivajući kreativni svet vanvremenskog dizajna komada rasvete, lepota Triumph i Streamline zidnih lampi implementirana je u samu srž ovog stambenog projekta. Ručno kreirani mesingani komadi, zajedno sa specijalizovanim finišima, stvaraju harmoniju i balans vrhunskog dizajnerskog jezika i dodaju svoj udeo savremenom pristupu, koji garantuje da svaki deo ovog stana ostane podjednako interesantna postavka moderne enterijerne luksuznosti.

Predivni ukrajinski stan pruža relaksirajuću atmosferu, nastoji da inspiriše ljudsku ambiciju i podupre osećaj radosti i beskrajnih mogućnosti svojim veoma smelim dekorativnim karakteristikama, osiguravajući da njegov posebni i unukatni stil postane simbol elegancije i gracioznosti.

Foto: Castro Lighting