Wabi Sabi penthaus u Kazablanki: japanska filozofija prihvatanja nesavršenog

Više slika

Više slika

Wabi Sabi, japanska filozofija prihvatanja nesavršenog, je koncept koji se tiče života u skromnosti i jednostavnosti, u harmoniji sa prirodom...

Wabi se odnosi na život u skromnosti i jednostavnosti, dok Sabi predstavlja sposobnost prihvatanja životnog ciklusa svega onakvim kakav jeste - sa svim manama. Upravo u ovom paketu autentičnosti i smirenosti, Caffe Latte, zajedno sa Tasnim Ashrafom, otkriva svoju jedinstvenu ličnost. Mali, ali udoban stan smešten u poslovnom centru Severne Afrike, kombinuje različite prostorije u jednom jedinstvenom i skromnom ambijentu, čiji rustični dodir savršeno odgovara eleganciji i bogatstvu svakog pojedinačnog komada.

"Ništa nije trajno, ništa nije završeno, ništa nije savršeno"

Na ulazu, prisutnost Body Chair, elegantnog i šarmantnog elementa dizajniranog od strane Masquespacio, nas snažno privlači. Ova stolica je, ujedno, glavni ukrasni komad tamnog predsoblja.

Samo nekoliko koraka dalje, suočavamo se sa spavaćom sobom, improvizovanom za neke, ali savršenom za one koji ne žele da gube vreme na detalje dekoracije. Tamo je, dostupnija nego ikad. U ovom susednom prostoru, oslobođenom od svakog ukrašavanja, nalazi se Minelli Bed krevet u neutralnim tonovima, sa Cocoa i Sugar, sa potposm Caffe Latte, koji služe kao noćni stočići i tepih inspirisani prirodom.

Pored toga, ovde se može naći i duh prošlih vremena, donet od strane Amy Table Lamp i Etta Pendant. Što se tiče skladištenja, ormar je ključni dodatak koji će svakako dodati više dinamike i organizacije prostoru.

Sinonimi udobnosti i dobrog osećaja se protežu do dnevne sobe, koja, kao i ceo stan, usklađuje minimalistički stil sa savremenim, kroz jednostavnost estetike i suptilnost komada, u kojima Cassia Modular Sofa, zajedno sa Caffe Latte Ceylon komodom, formira platformu za ono što dolazi.

Duh vremena prošlog veka je prisutan i ističe se kroz obline i opuštenost koje nudi Zelda Single Sofa i Hudson Armchair, zajedno sa Empire Coffee Table, stvarajući idealan spoj mira i spokoja.

Dolmen Stool je jasan simbol klasičnog vintage stila, donoseći sa sobom istorijsku inspiraciju, baš kao što to čini Simone podna lampa i Metamorphosis Sconce zidna lampa, obložena drvetom i uronjena u granitni zid.

Principi koji vode wabi sabi razmišljanje su upravo oni koji vode Caffe Latte brend u njegovoj beskrajnoj misiji da očara na svakom koraku, sa svakim novim dostignućem: ono što izaberete definiše kako želite da živite svoj život. I ima toliko toga za izabrati.

Luxury Experience