Veličanstveni penthaus sa skrivenim rajem

Veličanstveni penthaus, sa pet spavaćih soba i predratnim detaljima, oduševiće vas svakim svojim pedljom, a dostupan je za kupovinu po ceni od 17.5 miliona dolara…

Ovaj stan, pored veličanstveno uređenog enterijera, ponudiće vam i besprekornu terasu, što retki dragulj na njujorškoj sceni nekretnina, ujedno posebno važan u Covid19 eri. Terasa na četvrtom spratu, daće vam osećaj uživanja na italijanskoj periferiji, svojom bujnom vegacijom, fontanom, detaljima od crvene cigle i livenog gvožđa. Terasa takođe ima svoj zvučni sistem i osvetljenje, koji će vam dobro doći onda kada okupljanja većeg broja ljudi budu ponovo dozvoljena.

Penthaus se nalazi u zgradi koja je originalno izgrađena 1872.godine od strane arhitekte, Džona Praga, a koja je oličenje nenaglašene elegancije i tradicionalne lepote. Enterijer penthausa potpisuju majstori ovog zanata, Ronald Bricke & Associates. Sa najfinijim nivoom izrade koji je evidentan u čitavom ovom domu, spavaća soba sa privatnim kupatilom, kućna kancelarija, privatna teretana i ulaz sa mermernim podovima i vratima od mahagonija će vas jednostavno oduševiti.

Osim toga, deo ovog stana je i salon, koji je kreiran u pravom regalnom stilu, a sadrži tri ornamentna kamina i specijalizovani zvučni sistem. Tu su i francuska vrata, koja se otvaraju prema balkonu koji gleda na veličanstvene drvorede. Formalna trpezarija će vas odušviti svojim ručno obojenim zidovima i predimenzioniranim prozorima. Između dnevnog boravka i trpezarije, nalazi se bar napravljen od drveta kestena, sa mermernim detaljima u tirkiznim tonovima. Deo ovog doma je i vinski podrum sa mestom za 300 flaša.