Veličanstveni penthaus inspirisan okeanom

T.K. Chu Design studio skoro je završio svoj rad na dizajniranju model stana smeštenom u Zhuhai Renheng Coastal Centru u Kini...

Ovaj projekat se prostire na sedamsto kvadrata i dva nivoa, sa velikim, otvorenim prostorima koji su omsišljeni kao referenca okeana na koji gleda. Sa izobiljem belih površina i arhitektonskih oblina, enterijer stana je maštovit i savršen za par koji redovno putuje po čitavom svetu.

Obline iz prostora prenose se i na komade nameštaja, sa tepihom koji dodaje specifičan ritam enterijeru, poput talasa koji se kreću preko poda. Zaobljeno, skupturno stepenište uvija se oko dva betonska elementa i svojim jedinstvenim putem vas vode prema spavaćih sobama.

Raznolike nijanse plave koje akcentuju ovaj ambijent još jedan su omaž okeanu.

Foto: Boris Shiu.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living