Veličanstveni londonski penthaus od 42 miliona dolara

Singer Porsche 911 je neverovatno lep automobil, pa je samim tim bilo pitanje vremena kada će dizajneri enterijera upravo njega upotrebiti kao svoju inspiraciju…

Pa, jedan tim je upravo to učinio za petosobni dom koji se prodaje u Londonu. Veličanstveni enterijer nastao je kao delo londonskog dizajnerskog studija, Lawson Robb, koji je kreativno nazvao ovaj dom Singer Suite, koristeći glamur i nostalgiju Le Mana, Dejtone i Svetskog šampionata na kom je Singer Porsche 911 dominirao. Singer Suite enterijer meri oko 600 kvadrata, a trenutno se može kupiti za malo više od 42 miliona dolara.

Smešten unutar veličanstvenog razvojnoj projekta koji je vredan 6 milijardi dolara, u samom srcu jednog od najekskluzivnijih delova Londona, ovaj enterijer okupira čitav jedan sprat Mulberry Sqaure, butik kondominijum građevine.

Rezidencija je dobila veličanstvene podove od engleskog drveta i mermera. Velikodušno dimenzionirane prostorije uparene su sa visokim plafonima, pa se iz svake od njih može uživati u neverovatnom pogledu na grad.

Detalji inspirisani slavnim automobilom mogu se videti u brojnim delovima doma – širok prolaz koji vam želi dobrodošlicu u radnu sobu dobio je veličanstvenu ergonomiju i slavnu estetiku. Raskoš života u Londonu evidentan je u svim prostorima, koji izgledaju vanvremenski zahvaljujući neutralnim bojama, prefinjenim detaljima i dragocenim uspomenama.

Predivno dizajnirano glavno kupatilo predstavlja oazu privatnosti, sa njegovom i njenom garderobom. Kuhinja je toliko dobro dizajnirana, da na prvi pogled čak i ne otkriva svoju glavnu namenu. Sa pet spavaćih soba, pri čemu svaka ima svoje privatno kupatilo, ovaj dom nudi neverovatni luksuz, koji se zauvek pamti.