U Dubaiju niču tri Cavalli Residence nebodera koji će biti oličenje dekadencije

Prema najnovijim vestima, Cavalli Residences planiraju da dizajniraju i izgrade tri nebodera na obali sa po 42 sprata, u kojima će deca pohađati školu virtuelne realnosti, gde će njihovi časovi biti projektovani na ogromnoj fontani…

Ikonični brend Cavalli biće odgovoran za osvežavanje luke Dubaija, dizajnirajući tri nebodera pod nazivom DAMAc Bay by Cavalli, odajući počast mirnoj i besprekornoj lokaciji sa kulama koje će biti inspirisane plavetnilom lučkih voda. Iako njihov eksterijer može izgledati pomalo oštro, enterijer će biti sušta suprotnost tome, ispunjen elementima morskog života, uključujući školjke, bisere i brojne druge detalje. Nil MekLoflin, stariji potpredsednik DAMAC kompanije, pozdravio je ovaj novi projekat: “Naš cilj sa DAMAC Bay bio je da stanovnicima približimo čuda morskog sveta više nego ikada ranije. Čitav projekat je konstruisan tako da svi stanovnici mogu podjednako uživati u luksuznom, praktičnom načinu života, koji će biti akcentovan mirom mora i pučine”.

On je nastavio: „Sa inovativnim rasporedom koji je posebno dizajnirao Cavalli, sigurni smo da će stanari i njihovi gosti u ovom projektu pronaći zabavu, opuštanje i revitalizaciju”. DAMAC Bay će se sastojati od jednosobnih stanova do superluksuznih dupleksa sa 5 spavaćih soba u okviru glavnog plana razvoja. Prostrani dupleks sa 3 do 5 spavaćih soba zauzimaće prostor od trideset trećeg do četrdeset drugog sprata sa neometanim pogledom na Dubai. Dizajner dodaje dašak glamura zalivu DAMAC integrišući most inspirisan Cavalli brendom koji se vijuga preko njegovih krovova, gde se takođe nalazi infiniti bazen za goste, uz nezaobilazni prostor za sunčanje i opuštanje.

Od izuzetnog pogleda na more do privatne plaže sa belim peskom, mnoštva prodavnica hrane i pića i pristupa ekskluzivnom salonu Cavalli, DAMAC Bay nudi luksuzan život bez premca. U enterijeru, neboderi pružaju pomorski beg u elegantno napravljenom vodenom lavirintu i izletima za ronjenje. Oni koji su manje avanturistički nastrojeni mogu da uživaju oko visećih mreža okačenih iznad infiniti bazena u prizemlju zgrade.

Centar pažnje DAMAC Bay projekta je fontana u centralnoj kuli. Vizuelni užitak je sinhronizovan sa operskom muzikom, pružajući očaravajuću predstavu posmatračima, pa čak i stanovnicima izdaleka. Njegova magija se proteže dalje od zabave jer će deca koja borave u DAMAC Bay imati priliku da pohađaju školu virtuelne stvarnosti sa časovima koji se projektuju laserom na fontani. Inovativno, revolucionarno i prekrasno sve u jednom!

Luxury Experience