Tiffany & Co. penthouse može biti vaš za 19,5 miliona dolara

Izgrađena na vrhu Tiffany & Co., ova raskošna rezidencija sa 5 spavaćih soba je savršeno mesto za uživanje u životu u prestižnom Palm Biču.

Smešten na sjajnoj aveniji 259 Worth, ovaj luksuzni penthaus će vam omogućiti pristup nekim od najprestižnijih svetskih luksuznih brendova kao što su Tiffany & Co., Chanel i Gucci. Da bi stvari bile još privlačnije, ovaj penthaus se nalazi na vrhu butika Tiffany & Co. u Palm Biču. Premijum brend nakita je samo nekoliko metara dalje ako vam zatreba kupovina u poslednjem trenutku. Za 19,5 miliona dolara možete doručkovati, ručati i večerati u „Tifaniju“!

Vlasnici zgrade, Kean Developers, pretvorili su drugi sprat iznad butika Tiffany & Co u rezidenciju sa pet spavaćih soba i sedam kupatila. Sa ukupnom površinom od 1300 kvadratnih metara, penthaus će vas definitivno oduševiti svojom krovnom terasom, koja vam nudi panoramski pogled na vaše okruženje. Budućim vlasnicima i njihovim gostima su na raspolaganju i infiniti bazen, lounge bar, teretana, igraonica i spa sadržaji.

Prema listi koju drži Concierge Auctions, ovaj luksuzni penthaus je „riznica“ koja nudi „idiličan način života“ koji je jedinstven jer su okean, dizajnerske prodavnice i restorani udaljeni samo nekoliko minuta hoda.

Palm Bič je nadaleko poznat kao enklava bogatih. Oko 30 milijardera naziva ovu oblast svojim domom i nije iznenađujuće zašto su je izabrali. Okružen bujnim pejzažima i nizom luksuznih brendova, Palm Bič je oaza, njegove netaknute plaže i dobro opremljene marine savršene su za ljubitelje mora koji mogu da provode svoje vreme na jahtama. Godišnja međunarodna izložba nautike u Palm Biču je takođe jedan od događaj koji ne treba propustiti ako živite u tom području.