„Succession“: Penthaus Kendala Roja može biti vaš za 29 miliona dolara

Ko ne bi želeo da živi kao član porodice Roj, u čuvenoj TV seriji „Succession“? Svako ko na računu ima 29 miliona dolara, može.

S obzirom da se četvrta sezona „Succession“ trenutno emituje širom sveta, gledaoci imaju priliku da vide i saznaju više o životima superbogate porodice Roj, a i da zavire u njihove domove.

Najpažljiviji će čak primetiti da smo na početku četvrte epizode ​​na nekoliko sekundi videli penthaus Kendala Roja na Menhetnu u Njujorku. Fantastičan stan novog generalnog direktora Waystar Royco je zapravo na prodaju za 29 miliona dolara.

Predivan penthaus se nalazi u elegantnoj kuli 180 East 88th Street Upper East Side koju je dizajnirala arhitektonska firma DDG. Podeljen je na tri sprata i ukupne je površine 560 kvadratnih metara, dok ima pet spavaćih soba, četiri kupatila i dva toaleta.

Moderan penthaus ima visoke plafone, prozore od poda do plafona koji okružuju svaku prostoriju i spiralno stepenište koje povezuje tri nivoa. Pogled se proteže preko Menhetna, Central parkom i obrisima grada.

Ovo je stan dizajniran za milijardera. Glavni i donji nivo penthausa sadrži prozračnu dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju u potpunosti opremljenu Molteni & C – Dada sa Statuario mermernim pultovima i Gaggenau aparatima. Na ovom spratu se nalazi i kancelarija koja se može koristiti kao studio, lična kancelarija, dodatna spavaća soba ili biblioteka.

Na drugom spratu se nalaze spavaće sobe, uključujući prostrani glavni apartman sa kaminom, terasu sa pogledom na park, garderober i kupatilo nalik spa centru.

Ostale spavaće sobe dele terasu koja gleda na istočni gradski pejzaž i mostove. Na trećem spratu je ogromna terasa, koja se prostire na 20 kvadratnih metara, sa panoramskim pogledom na grad i dodatnom sobom za goste.

Ovo nije prvi put da u seriji „Succession“ vidimo tako impresivnu imovinu. Prošle sezone, porodica je otputovala u Italiju na venčanje bivše žene pokojnog Logana Roja, Kerolajn Kolingvud. Tamo je HBO serija prikazala dve predivne italijanske vile, Cetinale i Villa La Cassinella.

Luxury Experience