Stan vredan 37 miliona dolara izgleda kao Four Seasons hotelski apartman

Hotelski apartmani mogu ličiti jedan na drugi, ali to nije slučaj sa ovom neverovatnom rezidencijom od 37 miliona dolara koja se upravo pojavila na tržištu.

Four Seasons Residences u The Surf klubu nude izuzetno retku priliku da posedujete nešto potpuno jedinstveno i da budete u neposrednoj blizini dela istorije. Čuveni klub za surfovanje datira iz 1930-ih godina, kada ga je samo za članove izgradio tajkun Harvi Fajerstoun tokom Velike depresije. Bilo je to vrhunsko mesto gde su se okupljale zvezde kao što su Elizabet Tejlor, Vinston Čerčil, Frenk Sinatra i Geri Kuper, da navedemo samo neke.

Four Seasons Hotel and Residences u The Surf Clubu otvoren je 2017. godine na Floridi sa divnim hotelom i dve kule od 12 spratova sa 150 rezidencija. Rezidencije su dizajnirali arhitekta Ričard Majer, dobitnik Prickerove nagrade i Greenauer Design Group, kako bi stvorili jedinstvene luksuzne stanove.  

Od mnogih neverovatnih rezidencija, postoji nešto posebno u rezidenciji N-721 vrednoj 37 miliona dolata sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, koja se prodaje potpuno nameštena. Neverovatan stan se prostire na 530 kvadratnih metara i ima dodatnih 200 kvadratnih metara eksterijera. Dizajn ovog specifičnog stana je bez premca, sa jedinstvenim plafonom koji prikazuje talasaste krivine koje teku preko plafona u zajedničkim prostorijama.

Dizajneri su uvezli materijale iz celog sveta, poput gipsanih zidova sa ručnom teksturom iz Kijeva i kamena iz Portugala za dizajniranje samostojeće kade. Sve je promišljeno napravljeno koristeći najfinije materijale i ovde imate osećaj kao da živite u galerijskom prostoru.

Ostale karakteristike uključuju prilagođeni, ručno izliven betonski šank u obliku talasa sa staklenim policama, koji se nalazi odmah pored dnevne sobe, i terasu koja se može pohvaliti beskrajnim pogledom na okean. Prozori od poda do plafona protežu se celom dužinom rezidencije, preplavljujući stan prirodnim svetlom. Spavaće sobe su još besprekornije i svaka izgleda kao zaseban stan. Primarna spavaća soba ima prostor za sedenje unutra i na terasi, kao i kupatilo nalik na spa sa prilagođenim kamenim pločicama od poda do plafona. Kada je napravljena od kamenog bloka, a odavde postoji i skriveni put do kancelarije.

U neverovatnom stanu postoje skriveni užici, poput tajnih vrata iza sobe sa botaničkim temama koja vode do tuš kabine. Tu je i radna soba sa ručno kovanim čeličnim policama, koja takođe uključuje veliki krevet na rasklapanje ako vam zatreba dodatni prostor. Dom takođe dolazi sa garažnim prostorom za dva automobila sa kontrolisanom temperaturom, kao i potpunim pristupom pogodnostima Four Seasons, konsijeržu i još mnogo toga.

Sadržaji specifični za stanare uključuju klub na plaži, bazene, spa centar i restorane. Zaista, ne postoji ništa čemu ovde nećete imati pristup kao stanar.

U galeriji pogledajte više fotografija ovog neverovatnog stana.

Luxury Experience