Stan u Njujorku vredan 25 miliona dolara ima terasu koja je veća od samog stana

Luksuzni stan dolazi sa kuhinjom na otvorenom i panoramskim pogledom na reku Hadson i horizont Njujorka.

Smešten na 11. spratu zgrade The Cortland, ovaj jedinstven stan ima terasu od 320 kvadratnih metara. Može se pretpostaviti da privatna oaza na otvorenom ove veličine sigurno nije jeftina, gde god da se nalazi - ova rezidencija sa pet spavaćih soba ima cenu od ogromnih 25 miliona dolara.

„Kada bude završen, Cortland će biti jedna od pet najboljih zgrada u Njujorku i najbolja zgrada u centru grada“, rekao je agent za nekretnije, Šon Ošer. "To je veoma napredna zgrada u inženjeringu i dizajnu. Mislim da je ovo jedan od najboljih stanova u Njujorku“, dodao je on.

Ogromna terasa, najveća u zgradi, na odgovarajući način je opremljena otvorenom kuhinjom i postaje sastavni deo luksuznog stana. A u slučaju da se pitate kako izgledaju enterijeri, moramo priznati da su i oni vredni pažnje. Sve prostorije imaju podove od belog hrasta, visoke plafone i mermerne kamine. Dnevni boravak i trpezarija otvorenog koncepta nude pogled na reku Hadson i obližnji park, dok je kuhinja opremljena vrhinskim uređajima. Impresivan je i primarni apartman, u kome ćete pronaći duple garderobe, kamin i kupatilo.

Stan od 409 kvadratnih metara jedna je od 144 jedinice u zgradi The Cortland, što je prva dizajnerska saradnja između renomiranih arhitektonskih firmi Robert A.M. Stern i Olson Kundig. Zgrada se ističe po svojoj specifičnoj fasadi koja je napravljena od preko milion ručno postavljenih cigli, krečnjaka i ukrasnih detalja od bronze.

Zavidni sadržaji zgrade uključuju studio za jogu, simulator golfa, bazen, spa centar za kućne ljubimce, sportske terene, dečije igraonice, muzičku sobu, salu za projekcije, salon za događaje, fitnes centar i još mnogo toga.

Luxury Experience