Stan na Menhetnu vredan 34 miliona dolara ima terasu sa panoramskim pogledom na Central Park

Veće nije uvek bolje. Mada, to definitivno nije slučaj kada je u pitanju ovaj stan u Njujorku.

Površine 950 kvadratnih metara, stan zauzima ceo 23. sprat Ritz-Carlton Residences. Prebivalište nudi šest prostranih spavaćih soba i sedam kupatila raspoređenih u tri odvojena krila. Postoje dve gigantske terase - jedna koja se prostire na impresivnih 17 i druga koja je duga 22 metra. Što se tiče pogleda? Pa, teško im je odoleti.

Enterijer stana ima visoke plafone i ogromne prozore. Pored foajea je sjajna soba sa dvokrilnim vratima koja se otvaraju ka većoj terasi. U blizini se nalazi i svečana trpezarija i elegantna kuhinja. Galerija sa prozorima će vas odvesti do primarnog apartmana koji se prostire na 250 kvadratnih metara, u osnovi je dovoljno veliki da bude sopstven stan. Predivni primarni apartman se može pohvaliti bibliotekom okrenutom prema parku, trpezarijom koja služi i kao prostorija za medije, dva kupatila i više garderobera nego što možemo da izbrojimo.

Kao dodatnu pogodnost, predratni stan vam takođe omogućava pristup svim sadržajima zgrade, obuhvatajući uslugu ručavanja u sobi i održavanja domaćinstva na zahtev, ili, dan u spa centru La Prairie.

Luxury Experience