Šik stan u Njujorku postaje primer visoke estetike

Osvojivši medijske platforme, Elisa Kapito poslednjih godina radi na polju arhitekture, stekavši potrebna znanja o dizajnu enterijera. Aktivna i kreativna, vrlo dobro zna kako da vodi svaki projekat koji preduzme, ostavljajući uvek svoj lični pečat kroz svoj rad, ali pokrivajući sve potrebe svojih klijenata.

Njeno sedište je u Njujorku, u čijem je „srcu“ nedavno postigla još jedan uspeh. Stan u vlasništvu mlade porodice koji je potpuno renovirala i dekorisala, odiše modernim vajbom koji nas na neki način ispunjava inspiracijom.

Ono što se od dizajnerke tražilo je da obezbedi prostor apsolutne harmonije, koji će postati utočište porodice kad god poželi da pobegne iz bučnog urbanog pejzaža. Dizajnerka je stvorila savremeni enterijer koji se ističe svojom savršenom estetikom i prefinjenom funkcionalnošću.

Stan u Njujorku se sastoji od tri spavaće sobe, dve velike dnevne sobe, prostrane kuhinje, kao i biblioteke, koja takođe funkcioniše kao kancelarija. Prvi pogled je dovoljan da razjasni minimalističku taktiku koju je dizajnerka sledila u dekoraciji svih prostora, prešavši na paletu osnovnih nijansi, među kojima se ističu bela, bež, smeđa i nekoliko crnih nota. Izuzetno važan dodatak je i drvo u različitim stilovima i različitim tonovima boja, koje ima glavnu ulogu u celom dekoru, dajući karakter i neopisivu dimenziju. Dizajnerka je smatrala da je neophodno imati funkcionalne linije u celoj dekoraciji, kako bi se olakšao svakodnevni život porodice.

U međuvremenu, vešti dodiri izgledaju kao savršen dodatak iz prostora u prostor, dajući sofisticiraniji efekat i čineći sobe mnogo modernijim i prilagođenim današnjici. Istovremeno, ogromni prozori omogućavaju da prostori budi „preplavljeni“ sunčevim zracima.

Glamurozna pozadina sa vintage uticajima i klasičnom finoćom upravo je ono što privlači najviše pažnje. Osećaj topline postaje jasan od ugla do ugla, što vlasnicima osigurava željeni rezultat. 

Otkrijte u galeriji još fotografija ovog šik stana u Njujorku!

Povezane teme