Savršeni penthaus sa potpisom vrhunskog dizajnera

U mnogim delovima sveta, neretko nailazimo na luksuzne stanove, koji nisu uvek modno-napredni…

Mnogi od njih izgledaju relativno identično kada se radi o njihovom dizajnu, oslanjajući se na privlačnost lokacije na kojoj se nalaze, nego na eleganciju svojih linija kako bi nas osvojili. Ipak, stan o kom ovog puta govorimo, definitivno ne spada u tu grupu. Njegov izgled potpisuje Sam Robin Design, studio koji je radio na enterijeru 12 Versace butika i jednom Hugo Boss prostoru.

Naravno, dom poput ovog ne dolazi sa niskom cenom – on je trenutno dostupan za kupovinu, sa cenom od 19.9 miliona dolara i površinom od 720 kvadrata. Cifra koja se za njega traži donekle je opravdana lokacijom ovog doma, Fisher Island ostrvom, koje se nalazi nadomak Majamija. Cene stanova ovde kreću od 3.2 miliona dolara, dok članarina u specijalnom Fisher Island klubu košta 250.000 dolara, plus 22.000 dolara godišnje.

Ukoliko razmišljate da ovaj stan postane vaš dom, znajte da ćete iz njega moći da uživate u brojnim pogodnostima. Nalazi se na osmom spratu Palazzo Della Luna, luksuzne rezidencijalne građevine sa neverovatnim pogledom na pučinu. Pored donekle skromnog enterijera, ovde ćete moći da se opuštate na terasi koja meri oko 250 kvadrata. Stan ima pet spavaćih soba i šest ipo kupatila, a jedna od soba se može sa lakoćom pretvoriti u biblioteku. Takođe, tu je i vinski podrum sa dovoljno mesta za 200 flaša, kuhinja opremljena Boffi aparatima i grandiozni garderober koji deluje kao pravi, pravcati butik.

Stanari Palazzo Della Luna građevine će moći da uživaju u fitnes centru, salonu lepote, igraonici za decu, medijskoj sobi i mnogo čemu drugom. Na kraju, moramo naglasiti da se ovaj stan prodaje sasvim namešten, što je definitivno veliki plus.