Savremeni boho prostor sa neodoljivom opuštenom atmosferom

Više slika

Više slika

Inspirisan modernim boho stilom, ali i boho-rustičnim stilom, Caffe Latte predstavlja funkcionalan i elegantan otvoreni prostor...

Moderni boho izgled često uključuje prirodne i organske materijale i tkanine, koji su svi pomešani zajedno kako bi stvorili opuštajući i privlačan prostor. Ako vam koncept formalne sobe zvuči kao najgora noćna mora, verovatno ćete zavoleti moderni boho stil. Zar ne mislite da je to neodoljiva opuštena atmosfera?

Prekriven toplim zemljanim i neutralnim tonovima, ovaj ugodan stan, dizajniran od strane Merjem Matur, idealno je mesto za provođenje dugih popodneva odmora i opuštanja, posebno u prolećnim, jesenjim ili zimskim sezonama, kada je hladno.

Dnevna soba kao centar udobnosti

Počevši od dnevne sobe, u kojoj se ističe Gommosa Modularni Sofa Caffe Latte sa svojom mekanom i prijatnom teksturom, suptilno podržana Demitasse Foteljom i Macchiato Stolicom, ovaj stan predstavlja mesto koje će širiti udobnost i blagostanje.

U centru prostorije nalazi se Lautner stočić za kafu dok je pod akcentovan neutralnim tepihom White Garden. Pored kamina, još uvek se vidi elegantna i smela prisutnost Aurum zidne lampe.

Trpezarija sa stilom

Polako prelazeći u trpezariju, nailazimo na impozantan Breve II trpezarijski sto od Caffe Latte, u kojem čvrsto drvo i mermer, na postolju, predstavljaju savršen balans za svetao i jedinstven ambijent.

Sa obe strane trpezarijskog prostora, dve konzole su još jedna vrednost koja podiže kvalitet i veličanstvenost ove sobe, sa prisustvom klasičnijih komada kao što su Ardara II konzola, ili Lungo konzola, kroz kombinaciju zlatnih i tamnih tonova sa braon nijansama.

Harmonija mira i elegancije

Još jednom, Caffe Latte udružuje snage sa talentovanim 3D dizajnerima kako bi inspirisali i izazvali trendove i tonove koji bi trebali da krase naš dom. Dizajniran od Merjem Matur, ovo je otvoreni prostor koji favorizuje mir i spokojstvo u nemirnim vremenima, sa pravom dozom udobnosti i elegancije.

Caffe Latte modern Design stavlja naglasak na ergonomiju i funkcionalnost u svakoj sobi, sa modernim minimalističkim pristupom, dopunjujući druge estetike dizajna upotrebom neutralne palete boja, predstavljajući trezvenost svakom projektu unutrašnje dekoracije, na kraju stvarajući konsenzualan i transverzalan dizajn, prikladan za svaki ukus.

Luxury Experience