Samo u Londonu: stan u suterenu sa kirijom od 2.700 dolara mesečno

Dom bez prozora je nešto poput cveta bez mirisa…

Ipak, jedan stan u centralnom Londonu može se iznajmiti po ceni od 2.700 dolara mesečno, bez obzira što mu upravo nedostaju prozori. Ovaj neopremljeni posed opisan je kao fantastičan od strane agenata nekretnina koji pokušavaju da ga izdaju. Iako nema prozore, stan ima jednu prednost: nalazi se na samo nekoliko minuta od predivnog parka.

Ukoliko vam ne smeta život u podzemlju i večnom mraku, onda verujemo da će vas ovaj stan oduševiti. Ako, sa druge strane, volite da udišete sveži vazduh i upijate energiju prirodne svetlosti i sunčevih zraka, verujemo da ćete biti razočarani.

Stan meri oko 100 kvadrata, dolazi sa sjajnim belim podovima i zasvođenim ciglenim zidovima. Dve spavaće sobe koje se u njemu nalaze ne nude nikakvu privatnost, jer nemaju sopstvena vrata. Lučni prolazi će iznervirati svakoga ko je visok, jer će morati da vodi računa da ne udari glavom o njih.

Do sada se verovatno pitate šta onda opravdava kiriju ovog stana? Pa, moramo priznati da je zaista prostran. Kuhinja stana opremljena je novim aparatima, dok je LED rasveta instalirana u svim njegovim delovima. Šta kažete?