Rose Hill – novi projekat za ljubitelje luksuza

Rose Hill je najnoviji i najočekivaniji razvojni projekat luksuznog kondominijuma u Njujorku…

Štaviše, to je prvi rezidencijalni toranj na kom rade originalni graditelji ikonskog Rokfeler Centra. Smeštena u NoMad delu grada, Rose Hill poseduje predivni Art Deco ambijent, savršeno kombinovan sa modernim dizajnom stanova, upotrebom prostora i urbanim pogodnostima.

Sa imenom koje asocira na lokaciju građevine, koja je nekada bila deo Rose Hill Farm imanja, novi rezidencijalni toranj dizajniran je od strane slavne njujorške arhitektonske kompanije CetraRuddy. Rose Hill zadržava svoju sličnost sa Rokfeler Centrom, deleći slični Art Deco uticaj.

Unutar nove rezidencijalne građevine, u ponudi će biti 123 stana sa jedinstvenim rasporedima prostora, kreirani sa modernim stanarima na umu. Od garsonjera do četvorosobnih jedinica, budući domovi u ovom neboderu imaće inovativne prostorije, koje kupci mogu personalizovati u skladu sa svojim željama i potrebama.

Kada se radi o pogodnostima, Rose Hill stanari će imati sve što im može pasti na pamet. Tu je health & wellness klub, privatni klub za stanare sa pogledom nalik na penthaus, opservatorija, biblioteka, privatna trpezarija, uz izobilje zabavnih prostora u enterijeru i eksterijeru. Budući stanari će takođe dobiti pristup Blue Room – ekskluzivnom lobi baru koji poseduje ložu i kamin.

Ako se već sada pitate koja bi bila cena jednog stana u ovoj građevini, znajte da je najjeftinija opcija vredna 1.195 miliona dolara.