Regent Seven Seas otkriva kako izgleda najluksuzniji apartmani na vodi

Velika terasa, 500 kvadrata, dušek od 200 hiljada dolara za spavanje i još mnogo toga - pogledajte kako izgleda apartman gde će vas noćenje koštati 11.000 dolara.

Regent Seven Seas Cruises je otkrio kako će izgledati najluksuzniji apartmani na vodi do sada! Govorimo o Regent Suite Seven Seas Grandeur apartmanu koji je izgrađen na brodu Seven Seas Grandeur. Regent Suite od 500 kvadrata i 11.000 dolara po noći smatra se vrhuncem luksuza za putnike na brodu i prepun je pogodnosti. Sadrži ličnu saunu, parnu sobu i prostor za tretmane, zajedno sa majstorskim umećem koje se provlači kroz čitav apartman.

Luksuzni smeštaj sadrži devet različitih vrsta mermera samo u dizajnu glavnog kupatila, takođe dolazi sa ekstravagantnim krevetom sa baldahinom u kome se nalazi dušek Hastens Vividus i prostrani dnevni boravak sa personalizovanim postavljanjem bara i trpezarije. Apartman nadalje pruža panoramski pogled sa terase od 120 kvadratnih metara koja takođe sadrži raskošni bazen Tresse Mini i zatvoreni “Parlor” za opuštanje sa svetlarnikom. Ali, to očigledno nije sve!

Ostali sadržaji u prostoru uključuju tri garderobe, privatnu trpezariju, radnu sobu i spavaću sobu za goste sa sopstvenim kupatilom. Posetioci će dalje moći da uživaju u restoranu za do 12 osoba, koji je skriven između specijalizovanih restorana Prime 7 i Chartreuse.

Sve u svemu, apartman može da primi do šest gostiju, a svaki od njih će biti razmažen sadržajima u rasponu od ličnog batlera, ličnog automobila sa vozačem i vodičem u svakoj luci, neograničenih spa usluga u apartmanu, neograničene količine veša i hemijskog čišćenja, izbora luksuzne posteljine i menija jastuka, izbora aromatičnih mirisa apartmana, kavijara, dnevnih kanapea, personalizovanog pribora, usluge čišćenja cipela, besplatnog WiFi interneta i još mnogo toga.