Prvi uvid u Aston Martin Residences - najluksuzniju novu građevinu

Aston Martin Residences, ultra-visoka građevina u Majamiju u obliku jedra, lansirala je novu flotu penthausa i rezidencija, krećući se prema završetku svoje izgradnje iduće godine…

Zaobljeni neboder od 66 spratova predstavio je sedam penthausa od ukupno 391, a koji će zauzimati prostor od počevši od 56. sprata, zajedno sa 38 manjih, Line 01 Signature Rezidencija, koje počinju od petnaestog sprata. Penthausi, od kojih su dva već prodata, minimalno mere 850 kvadrata, a njihova cena se kreće između 16.7 i 25 miliona dolara. Stanovi na nižim spratovima, pri čemu su svi okrenuti okeanu, imaju minimalno 360 kvadrata i cenu od 5.525 miliona dolara, dok svojim stanarima nude pristup pogodnostima koje su zatvorenog tipa.

Ovi novi stanovi su sporedna uloga, u poređenju sa glavnim akterom građevine – penthausom koji je vredan 50 miliona dolara, zauzima 2.700 kvadrata i tri sprata, koji je još uvek dostupan za kupovinu, a dolazi sa retkim Aston Martin Vulcan superautomobilom u paketu. Rezidencije su sada 75 % rasprodate, dok još 10 spratova treba da bude izgrađeno.

Deljene pogodnosti će zauzimati prostor od oko 4.000 kvadrata i nalaziće se između 52. i 55. sprata, koji će biti povezani staklenim stepeništem. Sa teretanom, spin studiom, boks teretanom, virtuelnom sobom za golf, privatnom trpezarijom, ketering kuhinjom, poslovnim centrom, dečjom igraonicom, dva bioskopa, spa centrom i salonom lepote, stanari nikada ne moraju napuštati svoje domove. Galerija smeštena na 52. spratu obećava rotirajuću kolekciju savremene umetnosti, dok vidikovac na 55. spratu obećava infiniti bazen, sky bar i ložu, kao i terasu za sunčanje sa kabinama. Ukoliko želite da se zabavite pravim jedrenjem, na raspolaganju vam je privatna marina dubokog gaza, jedina u centru Majamija.

Vlasnici Signature Collection na raspolaganju imaju i bespoke Aston Martin DB11 Coupe ili DBX Riverwalk Edition, zajedno sa prioritetnim pristupom marini i uslugama batlera. Umeđuvremenu, novi penthausi dolaze sa privatnim bazenima, teretanama i sobama za poslugu. Renderi enterijera predstavljaju nam minimalističke elemente od belog mermera i prozore od poda do plafona sa vrhunskim pogledom na zaliv.

Građevina, koja se nalazi na priobalju centralnog dela Majamija, gde se istoimena reka spaja sa zalivom, prvi je rezidencijalni projekat Aston Martin brenda, koji će prema navodima biti najviši stambeni posed južno od Njujorka.