Prvi pogled na luksuzne stanove u Mandarin Oriental Residences na Beverli Hilsu

Smešten na raskošnom bulevaru Vilšir na Beverli Hilsu, novi kompleks se prostire na ogromnih 32.300 kvadratnih metara i sastoji se od 54 rezidencije. Šest ogromnih penthausa se takođe može naći na poslednjem spratu.

Vrhunski kondominijum je izgrađen od strane luksuzne razvojne i investicione firme SHVO i ima luksuzne enterijere koje je dizajnirao 1508London. Dizajnerski studio sa sedištem u Londonu odlučio se za elegantan, savremeni dekor koji je navodno bio inspirisan lokalnim pejzažom i životnim stilom Beverli Hilsa.

Prvi stan sa tri spavaće sobe otkriva podove od nordijskog belog hrasta, zajedno sa staklenim prozorima od poda do plafona i kliznim vratima koja puštaju puno prirodnog svetla. Kuhinja MolteniC po narudžbini opremljena je drvenim ormarićima Tabu Birch i Taj Mahal pločama, dok su dva kupatila prepuna mermera i imaju tople podove. Naravno, stan dolazi u kompletu sa plakarima po meri u koje može da stane sve što kupite na Rodeo Drajvu.

Pošto svim domovima upravlja Mandarin Oriental, takođe ćete uživati u svim pogodnostima luksuznog hotela. Možete očekivati mnoštvo pogodnosti sa pet zvezdica, kao što su privatni parking, prostrano utočište na krovu sa bazenom, spa centar sa parnim kupatilom i saunom, kao i visokotehnološki fitnes centar sa Technogym opremom, prostorije za jogu u zatvorenom i na otvorenom i prostori za meditaciju.

Hotel čak nudi i niz kulinarskih iskustava koje je osmislio kuvar i ugostitelj Daniel Boulud sa Michelin zvezdom. U specijalitetima možete uživati u privatnom salonu na krovu, ekskluzivnoj trpezariji u kući i restoranu u podnožju zgrade koji je takođe otvoren za javnost.

„Stanari će imati najbolje od oba sveta, uključujući dodatnu sigurnost i privatnost u zgradi samo za stanovanje koju naglašavaju legendarne usluge Mandarin Oriental sa pet zvezdica, sadržaji koje vodi konsijerž, rezidencije po sistemu „ključ u ruke“ i kulinarska ponuda sa Michelinovim zvezdicama“, rekao je u saopštenju osnivač i izvršni direktor SHVO kompanije, Majkl Švo.

Očekuje se da će useljenje u Mandarin Oriental Residences na Beverli Hilsu početi ove godine, sa jednosobnim stanovima ceni od 3,6 miliona dolara, dvosobnim stanovima koji se prodaju po ceni od 6,3 miliona dolara i trosobnim po ceni od 9,5 miliona dolara. U međuvremenu, cene za penthouse su dostupne na zahtev.  

Luxury Experience