Prirodni bež stan u Abu Dabiju: Poziv na toplu atmosferu Bliskog istoka

Više slika

Više slika

Prekriven neutralnim i nežnim tonovima, ovaj novi stan, dizajniran od strane studija Red Bureau za Caffe Latte, koji kombinuje minimalizam sa funkcionalnošću, idealan je za one koji traže bezbrižan i praktičan život, ne zaboravljajući pritom da dodaju dodir luksuza i sofisticiranosti zahvaljujući veličanstvenim komadima osvetljenja.

Složićete se sa nama da naši domovi moraju biti okarakterisani spokojnom i mirnom atmosferom, u kojoj možemo pronaći komfor i blagostanje kako bismo povratili energiju i napunili baterije posle dugog radnog dana, gužve u saobraćaju i slično tome. Ovaj stan, okarakterisan bež tonovima, dokazuje nam da je upravo ova boja uvek najsigurniji izbor za dekoraciju jednog doma, jer garantuje neophodnu harmoniju i prirodnu eleganciju, što su esencijalne karakteristike svakog ljubitelja savremenog stila.

Mermerni materijal je pravi dragulj, možemo slobodno reći, koji prolazi kroz svaki kutak stana, posebno kroz kuhinju, bilo da se radi o samom ostrvu, zidovima ili čak podu. Tanko i rafinirano, ono je savršeno mesto za susret u bilo koje doba dana i takođe može da posluži kao radno mesto kod kuće. Freddo Bar Chair, od strane Caffe Latte, je glavni dekorativni komad, kombinovan sa elegancijom i suptilnošću Niku Pendant Lamp.

Dnevni boravak, u kom provodimo veći deo svog slobodnog vremena, u ovom stanu okarakterisan je sa nekoliko Caffe Latte komada, kao što su Cassia Modular Sofa, udobno podržana od strane svog vernog saputnika, Ceylon Side Table. U središtu pažnje, ističe se čvrstina Minas Big Center Table, kao i neutralnost i šarm Jute Rug, u svojoj jednostavnijoj i zaobljenijoj verziji. Kao odličan komplement osvetljenju, Naicca Chandelier dokazuje da je određena raskoš uvek dobrodošla.

Vreme za večeru je sveto, pa su Breve II Dining Table i Panna Dining Chair, od strane Caffe Latte, pravi saputnici za uživanje u toplim i slatkim obrocima, potvrđujući ideju da manje znači više, i proširujući domen brenda na Canephora, autentično i savremeno ogledalo. Trpezarija takođe uključuje Naicca, dobro poznati bastion masivnih lustera.

Glavni cilj modernog dizajna CAFFE LATTE je pružanje ergonomije i funkcionalnosti svakoj prostoriji, uz savremeni minimalisticki pristup, dopunjujući estetiku drugih dizajna upotrebom neutralne palete boja, pružajući ozbiljnost svakom projektu dekoracije enterijera, konačno stvarajući saglasan i univerzalan dizajn, pogodan za svaki ukus.

Luxury Experience