Poslednji stan u ekskluzivnoj zgradi u Majamiju konačno na tržištu

Postoji samo 16 jedinica u odmaralištu Arte Surfside, koje je dizajnirao poznati italijanski arhitekta Antonio Čiterio.

Ultra luksuzni kondominijum na plaži možda je jedna od najekskluzivnijih zgrada u Majamiju, s obzirom da ima samo 16 jedinica. Rezidencija 201, po ceni od 20 miliona dolara, ima šest spavaćih soba i sedam kupatila, kao i pogled na okean i kružene terase. To je veliki dupleks koji ima pristup privatnom liftu i nekoliko prostranih dnevnih prostora koji se otvaraju ka terasi, obloženoj travertinom za besprekoran život u zatvorenom i na otvorenom. Dok skoro svaka soba ima pogled na vodene površine, primarna spavaća soba vam daje sedište u prvom redu do svetlucavog okeana.

Ova lokacija je takođe savršeno mesto za zabavu, jer na svakom spratu postoji kuhinja. Svaka je prilagođena i dizajnirana je sa najsavremenijim uređajima, uključujući Poliform ormare, italijanske mermerne ploče i Gaggenau uređaje. Antonio Čiterio je dizajnirao donji nivo stana kao mesto za zabave, ako želite da organizujete veliki koktel parti ili filmsko veče.

Ono što zaista izdvaja Residence 201 od ostalih jedinica u zgradi je vaše sopstveno privatno spiralno stepenište koje vas vodi do spa centra, plaže i bazena u zgradi. Savršen za porodice, luksuzni stan se prostire na ukupno 698 kvadratnih metara enterijera i 148 kvadratnih metara eksterijera.

Sadržaji u odmaralištu uključuju zatvoreni i otvoreni bazen. Fitnes je u posebnom fokusu, tako da će stanovnici željni wellnessa uživati u sauni, parnom kupatilu, ribnjaku za meditaciju na otvorenom, fitnes centru, joga studiju i teniskom terenu na krovu. Tu su i dnevni boravak za stanare i igraonica za decu, kao i pristup plaži sa punom uslugom - kao u odmaralištu. 

Čiterio je bio posebno inspirisan mediteranskim načinom života kada je gradio Arte i pobrinuo se da svaka rezidencija i zajednički prostor budu na neki način povezani sa eksterijerom. Na primer, cela stambena zgrada je umotana u staklo, pružajući savršen pogled na plažu i vodu.

Arte je oborio rekord ranije 2021. godine prodajom penthausa vrednog 33 miliona dolara, jednog od najskupljih u ovoj oblasti. Godine 2021. to je takođe bio dom Ivanke Tramp i njenog supruga Džareda Kušnera. Poznato je da ova oblast privlači istaknute pojedince koji traže privatnost.

U galeriji pogledajte više fotografija ovog luksuznog stana!