Poklonite najmlađima prazničnu zemlju čuda

Ova godina je u najmanju ruku bila čudna, za čitav svet – od naših najstarijih, koji su samovali u svojim domovima čuvajući se od pandemije koja je pokorila sve pred sobom, pa do onih najmlađih, koji su morali da se pomire sa činjenicom da igrališta nisu uvek dostupna, da ne mogu videti svoje drugare kada god požele, i da se sa bakom i dekom viđaju preko kamera mobilnih telefona, kako bi ih sačuvali od nevidljive pošasti…

Brojni roditelji su uz mnogo muke svojoj deci objašnjavali šta je to korona virus, a šta pandemija i zašto se čitav svet naizgled okrenuo naglavačke. Oduzimajući im slobodu na koju su navikli, učeći ih da izbegavaju fizičke kontakte sa komšijama koje susreću, a kojima su neretko ulepšavali dan svojim malenim zagrljajima, i pokazujući im ličnim primerom kako se u ovoj situaciji treba ponašati, svi zajedno smo usvojili pojam “nove normalnosti”, koja će možda ostati u našim životima još neko duže vreme.

Sada, kada je sezona praznika konačno stigla, kada su gradovi okićeni svetlucavim ukrasima na sve strane, verovatno je još teže deci objasniti zašto ove godine nema novogodišnjeg bazara, zašto se ne planiraju velike zabave i zašto se neće ići na zimovanje. Baš sa tim na umu, odlučili smo da sa vama podelimo jednu zaista posebnu ideju – kreiranje prave praznične zemlje čuda, u vašem sopstvenom domu.

Kako biste probudili duh praznika u svojoj deci, ali i onom detetu u vama koje je duboko skriveno i zabrinuto zbog svega što se dešava, predlažemo vam da u svom enterijeru stvorite pravu čaroliju. Uz pomoć kompanije Circu, koja nam ove godine nudi prefinjene, ekskluzivne i ručno izrađene komade, vaši praznici mogu postati još svetlucaviji i magičniji.

Uz pomoć njihovih svemogućih dizajnera i majstora, čak i ono nemoguće postaje moguće, a kao svoju inspiraciju koristi naivne i predivne dečije snove. Bilo da odgajate malenog astronauta, kaubojku, balerinu ili naučnika, Circu vam pomaže da svom detetu stvorite čarobni kutak koji će biti samo njegov, ispunjen pravom magijom sezone.

Prelistajte našu galeriju i pronađite svoju dozu inspiracije.

Foto: Press Loft