Pogledajte glamurozan enterijer kuće na plaži u Sidneju

Dizajn studio Nina Maya Interiors dizajnirao je ultimativno utočište u srcu Balmainea u Sidneju.

Projekat seoske vile je dizajniran u duhu luksuzne kuće na plaži. Renovirani enterijer kombinuje jednostavne oblike i materijale sa neočekivanim akcentima i nekonvencionalnim detaljima.

Enterijer izgleda luksuzno, ali i lakonski. Ovaj utisak stvara široka paleta materijala: u dekoraciji su korišćeni italijanski travertin i mermer, a podovi su izrađeni od francuskog hrasta. Bronzani i mesingani akcenti upotpunjuju izgled kuće.

Skoro sav nameštaj kreirao je studio Nina Maya - od kožnih barskih stolica u kuhinji do somotnog uzglavlja i noćnih ormarića u spavaćoj sobi. Jedini poznati autor čiji je rad korišćen u dekoraciji je australijski umetnik Danijel Bodam, koga Nina voli zbog njegovih aerodinamičnih oblika i referenci na prirodu. Njegova zakrivljena sofa Coast Wave zauzima centralno mesto u dnevnoj sobi.

Za kupatila su izabrane neutralne peščane nijanse. Zaobljeni ormarići sa ručno izrađenim mermernim umivaonicima izgledaju posebno impresivno na ovoj diskretnoj pozadini. Dizajner je kao akcente odabrao sliku od koje zastaje dah Zhauang Hong Yi i radove Draga&Aurel, koji se mogu videti iznad kamina u dnevnoj sobi. 

Luxury Experience