Pogledajte fantastičan penthaus gde je igra svetlosti deo dekoracije

Replus biro je nedavno završio svoj najnoviji projekat u Ukrajini, pod nazivom "Game of light and shadows". Luksuzni penthaus pokriva površinu od 180 m2, sa otvorenim enterijerom i panoramskim pogledom na grad. U nastavku otkrivamo njegovu jedinstvenu priču.

To je luksuzno mesto, inspirisano svetlošću i živopisnim pejzažima drevnog grada Lavov u Ukrajini, koje daje osećaj topline, ali i opuštenosti. Posebnost ovog eklektičnog penthausa je prirodna "igra svetlosti" koja se odvija na terasi i daje ovom prostoru razne svetle dekorativne efekte. Enterijer otvorenog prostora uspešno kombinuje zanimljive tehnike dizajna i moderan stil.

Ništa u njegovom ambijentu ne odvlači pažnju od najvažnije stvari, a to je zadivljujući panoramski gradski pejzaž kojem se možete diviti sa obe terase. Svetlost, posebno u zoru, ispunjava stan romantičnim raspoloženjem i postaje idealno okruženje koje je inspiracija za početak novog dana. Kasnije, tokom "zlatnih sati" zalaska sunca, svetlost se kombinuje sa enterijerom, "milujući" dekorativne teksture i sve dizajnerske vrhunske predmete kuće.

U stvari, ista boja je korišćena na zidovima, kao i ista vrsta podova u celoj kući, kako ne bi bila ometena divnom "igrom" koja se dešava sa svetlom unutra, ali i sa pogledom na živopisni pejzaž.

Minimalistička estetika sa prirodnim materijalima kao što su drvo, mermer i metal čini srž projekta. Toplinu i opuštenost upotpunjuje moderan, viseći kamin. Udobnost pored kamina stvara poseban osećaj privatnosti. Vredi napomenuti da su vlasnici stana pravi ljubitelji umetnosti, tako da dekoracija i ukupan dizajn enterijera ističu živopisne umetničke predmete koji zadovoljavaju estetsku maštu svakog ko im se divi.

Kroz kultni nameštaj, umetnička dela i divan arhitektonski dizajn, ovaj penthaus se pretvara u vrhunsko mesto za boravak! Otkrijte više fotografija u galeriji!