Pogled na dupleks od 7,6 miliona dolara u zgradi Bazzini

Tribeka, sa svojom bogatom istorijom i živahnom atmosferom, nudi stil života koji je i luksuzan i dinamičan.

U ovom poželjnom kvartu smeštena je zgrada Bazzini, intimni kondominijum koji se sastoji od samo devet jedinstvenih rezidencija koje su nalik na potkrovlja. Ova zgrada neprimetno spaja šarm 1800-ih sa savremenim sadržajima. Unutar ovog istorijskog dragulja nalazi se dupleks koji oduzima dah, sada dostupan za 7,6 miliona dolara.

Dupleks se prostire na preko 430 kvadratnih metara, ima četiri spavaće sobe, radnu sobu sa prozorima koja može poslužiti kao peta spavaća soba, četiri kupatila i balkone na oba nivoa.

Enterijer je okupan prirodnom svetlošću, zahvaljujući ogromnim prozorima sa trostrukim ekspozicijama, stvarajući topao i privlačan ambijent. Dom krase bogati drveni podovi od širokih dasaka, upečatljivi plafoni sa svodovima, ugrađeni elementi po meri, izloženi zidovi od cigle i elegantni kamini, koji zajedno stvaraju harmoničan spoj šarma starog sveta i savremenog komfora. Glavni nivo nudi prostran dnevni boravak i trpezariju, savršen za zabavu, naglašen velikim prozorima okrenutim prema jugu i staklenim vratima koja vode na privatni balkon. Centralni kamin od kamena služi kao fokusna tačka, dodajući toplinu i stil prostoru.

Najsavremenija kuhinja je kulinarsko utočište, sa ormarićima po meri, šankom za doručak i vrhunskim ventilacionim uređajima. Velika ostava pruža dovoljno prostora za skladištenje, osiguravajući da je sve što vam treba na dohvat ruke. Ovaj nivo takođe uključuje mirnu radnu sobu ili spavaću sobu sa pogledom na ulicu i miran apartman za goste sa luksuznim kupatilom.

Prelepo izrađeno stepenište od drveta i gvožđa vodi do gornjeg nivoa, kome se takođe može pristupiti liftom. Galerija vodi u svestranu sobu ili prostoriju za medije, zajedno sa kaminom, prilagođenim ugrađenim elementima i velikim prozorima. Primarna spavaća soba je sama po sebi svojevrsno utočište, prostire se na 70 kvadratnih metara i sadrži dnevnu sobu, dva garderobera i kupatilo nalik spa centru sa pet uređaja. Ovaj sprat takođe uključuje drugu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom, kupatilo i vešeraj sa ventilacijom. Galerija i druga spavaća soba otvaraju se na prelep balkon, pružajući dodatni otvoreni prostor za uživanje.

Živeti u zgradi Bazzini znači biti u srcu Tribeke. Stanovnici uživaju u neposrednoj blizini poznatih restorana, eklektičnih prodavnica, brojnih mogućnosti prevoza, pijace Tribeca i parka Washington Market parka. Ova odlična lokacija osigurava da je sve što vam treba samo kratka šetnja. 

Luxury Experience