Kupovinom penthausa u Njujorku dobijate vaučer od 50.000 dolara za privatni mlaznjak

Ako planirate da kupite penthaus, trebalo bi da ima barem nekoliko pogodnosti.

Sada je luksuzna stambena kula na Menhetnu spremna da budućim kupcima pokloni vaučer za putovanje avionom.

One United Nations Park se nedavno udružio sa Blade, privatnom avio platformom, kako bi svojim kupcima preostalih penthausa ponudili ekskluzivni podsticaj: kupovina vrhunske jedinice će uključivati vaučer od 50.000 dolara koji se može iskoristiti za bilo koju uslugu kompanije. Zamislite vožnju helikopterom do aerodroma, transfer hidroavionom do Hamptonsa ili privatni avion koji će vas odvesti do Majamija.

„Sa ovim velikodušnim podsticajem, očekujemo da pronađemo kupce koji će prepoznati ne samo priliku da žive u prelepoj i prostranoj rezidenciji, već će imati i pristup raznim mogućnostima vazdušnog putovanja na dohvat ruke“, kaže u saopštenju za javnost Triša Hejz Kol, izvršna direktorka kompanije.

„Sa sve više kupaca koji traže stanove koji nude besprekorne mogućnosti prevoza dok nastavljaju da dele svoje vreme između Njujorka i drugih rezidencijalnih destinacija kao što su Aspen, Majami i Hemptons, partnerstvo između One United Nations Park i Blade sada ima smisla više nego ikada. ”

Zgrada od 43 sprata trenutno ima samo četiri preostale penthaus jedinice, uključujući luksuzni dupleks koji uključuje četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Poznat kao Penthouse D, prostire se na ogromnih 390 kvadratnih metara i ima otvorenu kuhinju, sjajnu sobu dvostruke visine i trpezariju. Takođe je opremljen privatnim liftom i naravno, možete očekivati ekspanzivan horizont i pogled na Ist River. 

Luxury Experience