Penthaus u tornju „The Century“ na prodaju za 14 miliona dolara

Rezidencija od 450 kvadratnih metara uključuje četiri spavaće sobe, tri balkona i luksuzni nameštaj...

The Century je stambena kula smeštena u bašti od četiri hektara koja pruža oazu od buke u srcu Los Anđelesa. Sada je stambeni toranj koji vole slavne osobe stavio na prodaju jedan od svojih najvećih penthausa - i nedavno je prošao dizajnersko renoviranje.

Po ceni od 13,9 miliona dolara, stan se nalazi visoko na 35. spratu stana sa epskim pogledom na Los Anđeles i šire. Stan ima oko 450 kvadratnih metara i raspolaže sa četiri spavaće sobe i šest kupatila. Međutim, njegova najupečatljivija karakteristika je velika količina otvorenog prostora. Srećom, imaćete izbor između ne jednog već tri privatna balkona.

Nedavno je stan u potpunosti renoviran. Ukupna estetika je minimalistička i uključuje neutralne tonove, čiste linije, mnogo apstraktnih umetničkih dela i metalnih akcenta. Naravno, kuhinja je opremljena najsavremenijim Miele aparatima. Tu je i kutak za doručak, svečana trpezarija opremljena kaminom i skulpturalnim lusterom, i prostrana sjajna soba sa ogromnim staklenim zidovima. Zvezda rezidencije je primarni apartman, koji ima sopstvenu terasu, dva ormara i dva kupatila obložena mermerom.

Naravno, budući vlasnici imaće pristup svim elegantnim sadržajima zgrade, uključujući bujne bašte, koje je dizajnirala pejzažna arhitekta Pamela Barton. Takođe možete uživati u otvorenom bazenu, fitnes centru, sali za projekcije, biblioteci i skladištu vina.

Završen 2009. godine, neboder od 42 sprata je tokom godina bio domaćin velikom broju zvezda. 2021.godine, glumac Metju Peri prodao je svoj penthaus na celom spratu, Century City za neverovatnih 21,6 miliona dolara. Kendi Speling, Rijana i Denzel Vašington su samo neke od zvezda koje su živele u luksuznom tornju.

Luxury Experience