Penthaus u San Francisku koji će vas oduševiti svojom lepotom

Nob Hil, jedan od najstarijih delova San Franciska, već je popunjen luksuznim hotelima, umetničkim galerijama, restoranima i drugim oznakama visokog društva…

Ipak, upravo otovrena Crescent građevina, koju sačinjavaju 44 rezidencije, od kojih su četiri penthausovi, uspela je da pronađe svoje idealno mesto, upravo tu. Robert A.M. Stern Architects dizajnirali su ovu strukturu sa osam spratova, dok je Champalimaud Design ostavio svoj pečat kreirajući veličanstvene zajedničke prostore, kao što su lobi, stepenište, fitnes studio i loža za privatne događaje.

Penthaus koji je trenutno dostupan za kupovinu dostupan je po principu ključ u ruke, sa cenom od 7.1 miliona dolara, dok je u potpunosti opremljen od strane Jeff Schlarb Design studija. Sa tri spavaće sobe i dva kupatila, prostor je ispunjen teksturama, od predivnog mermera i taleta, do umetnosti i nameštaja koji je tapaciran bogatim materijalima, odajući vibracije spokoja i raskošnog, uređenog maksimalizma.

Formalni foaje i hodnik igraju ulogu umetničke galerije, sa tapetama koje potpisuje Rebeka Atvud koje krase plafon, a koji je posebno akcentovan dramatičnim Ro Sham Beaux lusterom koji je ukrašen listićima srebra. Ulaz se otvara prema trpezarijskom prostoru i dnevnom boravku, a u sebi kombinuje urbani duh Pariza sa ležernošću Zapadne Obale, što je akcentovano predimenzioniranim staklenim zidvima koji se otvaraju prema privatnoj terasi. Plavo-bele zidne obloge su savršena poleđina za uglađenu belu Bernhardt klubu, plavu plišanu sofu i mat beli luster. Vintage komadi, poput stočića za kafu i trpezarijskih stolica, savršeni su završni detalj.

Podovi penthausa su napravljeni od hrastovine, dok je kuhinja opremljena nemačkim elementima, mermernim radnim površinama, Sub-Zero i Wolf aparatima. Svaka od tri spavaće sobe ima veličanstveni pogled na zaliv, dok master spavaća soba ima privatnu terasu, kupatilo okarakterisano mermerom i Kohler duboku kadu za dvoje.

Krovna terasa je višnja na šlagu u ovom penthausu, jer meri više od 50 kvadrata, a pogled koji se sa nje pruža je jednostavno spektakularan.