Penthaus u Majamiju sa kupatilom od milion dolara

Majami je poznat po svojim luksuznim stanovima na plaži, tako da investitori uvek traže načine da vizuelno razdvoje svoje projekte...

Ovaj neverovatno raskošni trospratni stan u Regalia at Sunny Isles tornju, upravo čini to, zahvaljujući većim delom proslavljenom dizajneru Čarlsu Alemu. Penthaus vredan 29,9 miliona dolara dolazi potpuno opremljen predivnim komadima, od kojih su mnogi specijalno kreirani za njega. Ovaj stan na izvanredan način pruža primarno porodično gnezdo svojim vlasnicima i savršeno mesto za bekstvo od svega.

U enterijeru ove jedinice postoje dve dnevne sobe. Tu je takođe i primarno kupatilo unutar spavaće sobe u koje je uloženo milion dolara, između ostalog. Ovaj prostor obeležen je predivnim reljefnim kalakata mermerom, smisleno uklopljenim sa ostatkom u kome se nalazi odvojena sauna, parno kupatilo, privatne terase, hidroterapeutska kada, dupli tuševi, toaletne kabine i umivaonici, od kojih jedan poseduje lavabo unikatnih mermernih detalja.

Ovaj primarni deo stana uključuje duple gardarobere, prirodno, dok jednu od najistaknutijih karakteristika, pored kupatila, predstavlja i neverovatni “midnight bar”, u kome je moguće sneno uživati uz čašu kvalitetnog viskija pre polaska na počinak. Ostalih pet spavaćih soba takođe, dolaze sa kupatilima, uključujući i prostorije za osoblje sa prostranim plakarima, na prvom spratu.

Alemova dizajnerska firma, CAD, uključila je specijalno kreiranu stolariju, lamperiju i prefinjene finiše u čitavom penthausu, od grandioznog lobija, do garderobera u porodičnim spavaćim sobama na prvom spratu. Kameni trpezarijski sto može da smesti dvanaest osoba, dok kameno/staklena vinska soba može biti viđena odmah iza bara. Kamen se nastavlja kao primarni materijal na kuhinjskim pultovima, smeštenim iznad Poliform italijanskih kuhinjskih elemenata.

Na prvom spratu nalazi se i soba za zabavu, dizajnirani bilijarski sto i šank, kao i bioskop sa surround sistemom. Stakleni lift vodi na sledeći sprat opremljen spavaćom sobom i privatnim spa delom. Tu su još i odvojena dnevna soba za goste sa posebnim barom, vinskim frižiderom i televizorom.

Finalni artistički detalj predstavlja treći sprat ovog neverovatnog stana, tačnije, krovni deo sa privatnim bazenom, spoljnom kuhinjom i potpuno opremljenim barskim delom. Specijalna teleskopska nadstrešnica stvara senku tokom dugih sunčanih dana, dok kupatilo pune veličine na spoljnjem delu terase pruža svima mogućnost da ostanu dokle god žele.

Izgradnja Regalia at Sunny Isles solitera kompletirana je 2014. godine, ali je ovaj dizajnirani penthaus potpuno nov. Toranj svojim stanarima nudi specijalne pogodnosti, kao što su domar, osiguran i dobro čuvan lobi, dva bazena sa ložama, biznis centar i članarinu u privatnom, eksklizivnom klubu.