Penthaus u Čikagu vredan 15,2 miliona dolara je dom iz snova za ljubitelja fitnesa

U centru Čikaga, na vrhu kule One Bennett Park na 65. spratu nalazi se stan površine 750 kvadratnih metara koji će ostvariti snove ljubitelja fitnesa.

Vlasnik može privatnim liftom - ili možda stepenicama - da se spusti do trećeg sprata zgrade, gde se u modernom welness centru od 700 kvadratnih metara nalazi veliki fitnes klub koji je dizajnirala poznata njujorška grupa Wright Fit.

Pored teretane prepune kardio opreme i opreme za treninge snage, tu je i odvojeni studio za pilates kao i spa apartman sa kompletnom uslugom i prostorijom za tretmane masaže. Ovaj nivo je takođe dom zatvorenog bazena koji bi trebalo da zadovolji ljubitelje plivanja.

Na terasi za rekreaciju od 1000 kvadratnih metara nalaze se kabine, kuhinja na otvorenom, mali bazen i pogled na travnati Benet park sa vijugavim stazama za šetnju i stazama za pse.

Pokrivajući ceo 65. sprat znamenite zgrade, rezidencija uključuje dnevnu sobu usredsređenu oko kamenog kamina, trpezariju koja lako može da primi 12 osoba i porodičnu sobu sa velikim prozorima. Sva tri prostora imaju direktan izlaz na terasu i zavidan pogled na jezero. Da biste podstakli svoje vežbanje, tu je velika kuhinjasa prostorom za obedovanje i susedna sala za doručak. Privatno krilo kuće ima četiri velike spavaće sobe, uključujući primarni apartman sa sopstvenom udobnom bibliotekom u uglu i ogromnim garderoberom.

Penthaus je trenutno na listi Sotheby's International Realty i može biti vaš za 15,17 miliona dolara potpuno završen i po sistemu ključ u ruke.

Luxury Experience