Penthaus sa najlepšim pogledom na San Francisko

Smešten na 244 metra iznad San Franciska, veličanstveni penthaus o kom vam danas govorimo, definitivno je nešto što se mora videti…

Pogled kroz njegove prozore je verovatno spektakularan, čak i onda kada je okružen oblacima. Od svog debija 2018.godine, neboder u kom se penthaus nalazi dobio je nekoliko nagrada za svoj dizajn, inžinjering, veličanstveni egzoskelet i strukturne elemente koji mogu podneti zemljotrese. Takođe, ova građevina je ultra-održiva, pa je dobila LEED Platinum status zbog sistema recikliranja i obrade vode. Zajedničke pogodnosti u kojima svi stanari mogu uživati uključuju dve lože, biblioteku, kuhinju za ketering, bar, fitnes studio i terase sa kojih se može upijati sva magija veličanstvenog pogleda.

Penthaus površine skoro sedamsto kvadrata koji je ovde u centru naše pažnje, navešće vas da zaboravite na sve zajedničke prostorije i fokusirate se na panoramske poglede prema Pacifiku, zalivu i mostovima San Franciska. Pored toga, penthaus ima sopstvenu ketering kuhinju i dodatnu koja je opremljena Gaggenau aparatima, Dornbracht elementima i Rossana kuhinjskim ormarićima pravljenim po meri. Galerijski zidovi ovog doma savršeno su mesto za umetničku kolekciju – ukoliko nemate sopstvenu ili ste je tek započeli, po ceni od 7 miliona dolara možete kupiti onu koja već krasi zidove. Mass Beverly, losanđeleska kompanija koju obožavaju slavne ličnosti, pobrinula se za enterijere penthausa.

Visoki plafoni i stakleni zidovi daju osećaj prostranosti penthausu sa četiri spavaće sobe i šest ipo kupatila. Master spavaća soba ima dualne garderobere i kupatila, dok je tu i udobna radna soba koja sadrži Bottega Veneta sto i stolice. Vinski podrum i teretana kompletiraju prostor, pri čemu su svi elementi dizajnirani tako da pruže maksimalno uživanje u vrhunskom pogledu.

Pogledajte više fotografija u našoj galeriji – mada vam one neće zaista dočarati magiju pogleda o kom toliko pričamo.