Penthaus sa baštom od 290 kvadrata

Sanset Strip bulevar u Los Anđelesu, poznat je koliko i sam Holivud, ali je prošao kroz nekoliko teških decenija…

Nekada omiljeno okupljalište glamuroznih filmskih zvezda i muzičara, ovaj lokalitet je postepeo gubio svoju privlačnost. Ipak, on se sada poput feniksa uzdiže iz vatre i osvaja dvadeset prvi vek. Brojne znamenitosti, poput Sanset tornja i novih hotela, menjaju njegovu panoramu iz korena. Montage resort & residence brend odlučio je da podari malo svoje magije ovom delu sveta, lansirajući novu holivudsku lokaciju – Pendry Hotel and Residences West Hollywood.

Ulazni deo ovog hotela i boemski prostori za obedovanje postaće glavni hit Sanset bulevara, dok će moderna vizija luksuza okarakterisati sve njegove sobe i javne prostore. Ipak, dragulj ovog poseda biće četrdeset rezidencija koje se grade iza samog hotela, a iz kojih će se pružati pogled na okean i brojne druge znamenitosti.

Renomirani arhitektonski studio Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects konstruisali su rezidencije kao stepenastu strukturu, pa će tako u ponudi biti nekoliko penthaus jedinica sa privatnim terasama i neverovatnim otvorenim prostorima. Građevina je takođe dobila LEED Silver sertifikat, a sadrži veličanstvenu pejzažnu arhitekturu koje potpisuju LifeScapes.

Jedna od prvih jedinica koje će biti na prodaju jeste broj 803, dupleks koji ima više otvorenih prostora i đakuzi na gornjoj terasi. Sa površinom od 290 kvadrata, eksterijer je veći od enterijera koji meri 280 m2, što je zaista neobična pojava.

Sa cenom od 13 miliona dolara, ovaj dom sa tri spavaće sobe i četiri kupatila maksimalno koristi svoju lokaciju z pomoć prozora od poda do plafona koji su duplo glazirani. Privatni lift će vas dovesti direktno do stana od rezidencijalnog lobija, dok je tu i drugi servisni lift za dostavu i slično tome.

Dizajn enterijera ove jedinice potpisuje Martin Brudnizki, sa neverovatnom kuhinjom sa ormarićima od bele hrastovine, drvenim podovima i velikim Calacatta Borghini mermernim ostrvom. Vrhunski aparati uključuju Sub-Zero dual-zone vinski frižider, dok dom takođe dolazi sa opcijama uvođenja sistema pametne kuće.

Primarna spavaća soba sadrži Poliform ugradni garderober i gigantsko kupatilo koje poseduje ambijent spa centra sa zidovima od prirodnog kamena, podovima i umivaonicima od istog materijala. Unutar rezidencijalne građevine, stanari će imati pristup fitnes centru, loži, sali za sastanke, vinskim ormarićima i sobi za degustaciju, uslugama konsijerža i obezbeđenja i mnogim drugim uslugama. Zajedno sa McLaren brendom, Pendry planira da kreira super garaže pravljene po meri.

Naravno, stanari će imati pristup pogodnostima hotela, od posete restoranima do spa centra, kao i privatnom bioskopu, fitnes i joga studijima, i Britely klubu, koji omogućava ulaz krovnoj loži, muzičkom prostoru i kuglani.