Penthaus sa Aston Martin potpisom i specijalnim DBX izdanjem

Rezidencijalni projekat na Menhetnu, koji potpisuje ser Dejvid Adjaje, i dalje dobila svoje završne detalje, ali motivacija za kupovinu je već sada na visokom nivou…

Prema navodima, luksuzni stanovi koji će okupirati 59. i 60. sprat predstavljaju prvu saradnju Adjajea i Aston Martin brenda, dok ujedno svaki od njih dolazi sa Aston Martin DBX modelom ograničenog izdanja, pravljenog po meri.

Ukupno, u ponudi će biti pet stambenih jedinica – dva penthausa i tri lože. Obe varijante će imati prostrane terase, detalje sa potpisom Aston Martin Home, sa kožnim sofama i foteljama, koje nas asociraju na enterijer klasičnih Aston Martin automobila.

Kuhinje su opremljene Gaggenau aparatima, dok glavna spavaća soba sadrži ugradne garderobere. Kupci imaju na raspolaganju opciju prilagođavanja svoje rezidencije sopstvenom stilu. Jedna od soba može biti kancelarija ili spavaća soba, dok ukoliko su novi vlasnici ljubitelji moto-sporta, ona može sadržati ultimativni trkački simulator koji je razvio Aston Martin brend.

Ova saradnja Dejvda Adjajea i Aston Martin brenda obeležava prvi put da slavna kuća automobila radi sa jednim arhitektom na svom čuvenom automobilu, a rezultati su sve, samo ne razočaravajući. Takođe, ovo je prvi put da se Aston Martin poigrao sa kamenim akcentima, uparujući umetke od mermera sa drvetom kestena, kako bi stvorili besprekorni, luksuzni ambijent.

Stanari ovih domova imaće pristup veličanstvenom infiniti bazenu, fitnes i spa centru, joga studiju i košarkaškom terenu, golf simulatoru, spa centru za kućne ljubimce i IMAX privatnom bioskopu. Na kraju, ostalo je još da sa vama podelimo cene: dva Aston Martin penthausa koštaju 11.5 i 10.5 miliona dolara, dok su lože jeftinije i dolaze sa ciframa od 3.9, 5.9 i 10 miliona dolara.