Penthaus bivše NBA zvezde sada može biti vaš za 42,5 miliona dolara

Zadivljujući penthaus je nedavno stigao na tržište nekretnina, privlačeći pažnju kako ljubitelja luksuznih kuća, tako i željnih kupaca.

Teniska šampionka Karolina Voznjacki i bivša NBA zvezda Dejvid Li odlučili su da se rastanu od svoje raskošne rezidencije na ostrvu Fišer, super bogatoj enklavi. Ovo izuzetno prebivalište, ukrašeno raskošnim karakteristikama ima nenadmašan pogled, a sada je dostupno za kupovinu po ceni od 42,5 miliona dolara.

Penthaus koji izaziva strahopoštovanje, smešten u poznatoj Palazzo Del Sol na ostrvu Fišer, nudi prostranih 700 kvadratnih metara životnog prostora. Veličanstvenost rezidencije je odmah uočljiva po ulasku, a plafoni dvostruke visine u velikom salonu daju dramatičnu notu. Prilagođeni mermerni zidovi i podovi od belog hrasta stvaraju ambijent savremene elegancije.

Rezidencija se može pohvaliti sa pet spavaćih soba i pet kupatila, od kojih je svako ukrašeno luksuznim završnim obradama. Kuhinja je kulinarsko remek-delo, sa ostrvom i vrhunskim aparatima Gaggenau.

Za one koji uživaju u zabavi, ovaj penthaus ima sve. Posebna prostorija za medije, vinski zid za poznavaoce vina i Bang & Olufsen zvučni sistem obezbeđuju da svaki aspekt slobodnog vremena bude zadovoljen. Tehnologija pametne kuće, koja kontroliše staklena vrata na uvlačenje i sadržaje na terasi, dodaje dašak moderne pogodnosti.

Jedna od istaknutih karakteristika je prostrani krov sa privatnim bazenom, letnjom kuhinjom i neprekidnim pogledom na zaliv Biskejn i očaravajuće obrise Majamija. Terasa je oaza opuštanja, zajedno sa ognjištem i hidromasažnom kadom, pružajući savršeno mesto za uživanje u okruženju koje oduzima dah.

Ostrvo Fišer, kome mogu pristupiti samo stanovnici i članovi trajektom ili čamcem, je raj ekskluzivnosti. Poznato po spisku bogatih stanovnika, uključujući izvršne direktore, poznate ličnosti i sportiste, ostrvo nudi neuporedivu privatnost i sigurnost.  

Luxury Experience