Parče raja: zavirite u najskuplji penthaus u Palm Biču

Savremeni penthaus uključuje četiri spavaće sobe, dva glavna kupatila i terasu od 130 kvadratnih metara...

Malo koja svekrva i svekar mogu da zamole svoju snaju da njihovom domu da moderno osveženje. Ali, upravo to su Erving i Džojs Volf uradili 2000. godine kada su zamolili svoju snaju, čuvenu Maju Lin, da renovira njihov penthaus u Palm Biču. Elegantan stan je upravo stigao na tržište, i ako se proda po ceni od 26,5 miliona dolara, mogao bi da postavi rekord za najskuplji penthaus u ovoj oblasti.

Stan na obali okeana od 507 kvadratnih metara ima savremeni dizajn sa četiri spavaće sobe i pet kupatila. Visoki plafoni podržavaju prozore od poda do plafona koji pružaju izuzetan pogled na okean iz dnevne sobe, trpezarije i biblioteke. Foaje, dizajniran da primi Volfovu kolekciju američke umetnosti, ima zidove obložene drvenom oblogom na kojima će sa ukusom biti prikazana cenjena umetnička dela.

Penthaus obuhvata polovinu četvrtog sprata kondominijuma Leverett House i prvobitno je kupljen za 6 miliona dolara. To je jedan od samo šest u zgradi iz 1980-ih.

Osim predivnih podova od tvrdog drveta i prostranih dnevnih prostora, postoji još nekoliko značajnih karakteristika. U kuhinji, na primer, naći ćete sive kamene ploče koje su u kontrastu sa belim ormarima i čeličnim aparatima. Primarni apartman uključuje ne jedno već dva kupatila od kojih svako uključuje garderobni ormar. Kada vam zatreba dašak svežeg vazduha, možete da izađete na terasu od 130 kvadratnih metara na kojoj ima dovoljno prostora za sedenje i spokojan pogled na obalu okeana. U međuvremenu, na prizemlju ćete imati pristup bazenu zgrade. Pogodnosti penthausa takođe uključuju vratara i naravno parking.

Erving Volf, koji je preminuo 2018. godine, bio je izvršni direktor za naftu i gas. Američka dizajnerka i vajarka Maja Lin bila je udata za Danijela Volfa, jednog od sinova para, do njegove smrti prošle godine. Ona je potvrdila da je dizajnirala ovaj penthaus kao poklon svekrvi.

Slično njenim drugim projektima, dizajnerka je otvorila prostor i koristila prirodno drvo i materijale poput krečnjaka koji su pomogali da penthaus odražava boju okeana. Na pitanje kakav kupac je najpogodniji za penthaus, agent za nekretnine je opisao „nekoga ko traži jedinstven pogled na okean“, ali je takođe rekao da je stan idealan za „vrhunskog kolekcionara umetničkih dela koji želi da iskoristi prostor na zidu za svoju kolekciju.”

Ali ko god na kraju kupi ovaj penthaus, imaće parče raja.

Luxury Experience