Ovaj stan u Majamiju ima kancelariju u staklenom vinskom podrumu

Rad od kuće može biti ispunjen stresom, čak iako živite na korak od plaže i mora…

To može biti razlog zbog kog su vlasnici ovog stana u Majamiju, koji je dostupan za kupovinu po ceni od 16.25 miliona dolara, kućnu kancelariju instalirali u stakleni vinski podrum. Nakon jednog dana rada u ovoj kancelariji, nikada nećete poželeti da se vratite u pravu!

Dupleks stan zauzima prvi i drugi sprat Ocean House, bele, niske i klasične građevine Majamija, koja je konstruisana 2009.godine, a nalazi se između prefinjenih restorana Ocean Drivea i belog peska Saut Biča.

U enterijeru, stan odiše svetlim i prostranim osećajem, sa centralnim dnevnim boravkom duple visine koji vodi do terase na prvom spratu i zajedničkog bazena, koji je od plaže odvojen samo jednim redom zelenila. Stambeni prostor okružen je staklenim zidovima sa jedne strane, dok se do drugog sprata dolazi uz pomoć staklenog stepeništa.

Sa jedne strane se nalazi kutak za doručak otvorenog plana, dok se sa druge nalazi pomenuta kućna kancelarija, smeštena u sred ovalnog, staklenog vinskog podruma. Još jedna staklena prostorija, ovoga puta pravougaone forme, kreirana je u formi kuhinje i nalazi se na drugom spratu.

Pored toga, ovaj stan sadrži četiri spavaće sobe, četiri kupatila, kućni bioskop, trpezariju koja se otvara prema terasi na drugom spratu, kućni bar, velike ugradne garderobere i mnogo toga drugog.

Kada se radi o beneficijama koje nudi sama zgrada, pored bazena, tu su ležaljke za sunčanje i privatne lože, kao i soba sa bilijarom i barom, kuhinja na otvorenom, bioskop, privatni salon lepote, poslovni centar, teretana i sauna. Šta vam je još potrebno za lagodan život, ali i rad?