Ovaj luksuzni penthaus je ulaznica od 29,75 miliona dolara za ekstravaganciju na plaži

Pogledajte Penthouse II gde luksuz nije samo stil života, već pravi spektakl na obalama Majami Biča.

Po ceni od neverovatnih 29,75 miliona dolara, ova rezidencija je kao VIP deo luksuznog života. To nije vaše uobičajeno prebivalište, to je živo platno gde se dizajn, pogodnosti i vrhunski lokalitet na plaži spajaju. Smešten u ekskluzivnoj enklavi 57 Ocean, ovo prebivalište je tajni stisak ruke u svet elite. Sa tri različita životna prostora koja udružuju snage, penthaus je otelotvorenje savremenog glamura od 640 kvadratnih metara. Sa šest apartmana, sedam kupatila, sobama za osoblje i panoramskim pogledom na okean uokvirenim staklom od poda do plafona, Penthouse II zaista redefiniše luksuzni život.

Arhitektura omogućava obilje prirodnog svetla, stvarajući otvorenu i privlačnu atmosferu širom prostranog penthausa. Za one koji cene finije stvari u životu, penthaus nudi vrhunsko društveno iskustvo. Očekuje vas najsavremeniji bioskop, koji pruža intimno okruženje za uživanje u omiljenim filmovima. Klubska soba, ukrašena Art-Deco barom i sa cenjenim pogledom na centar grada, dodaje dodatni sloj sofisticiranosti ovoj već raskošnoj rezidenciji.

Elegantna kuhinja na obali okeana san je kulinarskih entuzijasta. Sadrži mermerno ostrvo sa stolom za doručak od belog hrasta, dovoljno skladišta za vino i vrhunski paket uređaja. Stanari se mogu prepustiti kulinarskim kreacijama dok uživaju u prekrasnoj pozadini Atlantskog okeana.

Penthouse II proteže svoj luksuz izvan svojih zidova sa prostranim terasama koje nude prostor za zabavu, mali bazen, letnju kuhinju, trpezariju na moru i veoma poželjan pogled. Bilo da organizujete večeru ili se jednostavno opuštate na svežem morskom povetarcu, ovi otvoreni prostori pružaju savršeno okruženje za relaksaciju i zabavu.

Rezidencija se može pohvaliti specijalizovanom kućnom automatizacijom i osvetljenjem, obezbeđujući da se moderna tehnologija neprimetno integriše sa luksuznim okruženjem. Integracija najsavremenijih funkcija pametnog doma poboljšava udobnost svakodnevnog života.

Stanari rezidencije, uključujući vlasnike Penthausa II, mogu da uživaju u pristupu mnoštvu pogodnosti. Od spa i fitnes centra do 24-časovnog konsijerža, sobe za dečije aktivnosti, kabina za tretmane pored bazena i koncesija na plaži, svaki aspekt raskošnog načina života je zadovoljen u granicama ove ekskluzivne enklave.

Luxury Experience