Otkrivena je cena novih stanova u Dubaiju koje je dizajnirao Bugatti

Dva slavna brenda superautomobila i nekretnina udružili su snage - a stanovi, kao i njihova cena, ostaviće vas bez teksta.

Bugatti se udružio sa dizajnerima luksuznih nekretnina BinGhatti kako bi otkrili kultne stanove u Dubaiju. Bila je to ujedinjena vizija za oba brenda, odajući počast duhu Francuske rivijere u srcu metropole Dubaija. Dve kule od 52 sprata ujedinjuju zadivljujuće talase plaža na francuskoj rivijeri i dine pustinje Dubaija.

Poput dinamične skulpture, fasada apartmana Bugatti Dubai nudi novu perspektivu i osećaj protoka iz svakog ugla. Zgrada hiper forme je još jedna zapanjujuća znamenita zgrada u Dubaiju i ima pažljivo odabrane rasporede za svaki sprat.

Svaki stan nudi „očaravajući i nesmetan pogled na grad“ i panoramski pogled na kultni vodeni kanal Dubaija. Sa prozorima od poda do plafona, visokim plafonima i otvorenim jedinicama, rezultat je prozračan i prostran osećaj i obilje prirodnog svetla. Rezidencije će se pohvaliti Bugatti nameštajem po meri sa prepoznatljivim elementima dizajna brenda. Od legendarne „C-line“ u nameštaju do izuzetnog motiva „potkovice“, biće po malo Bugatti detalja u svakom kutku i uglu. Oni koji borave u ovoj raskošnoj oazi uživaće u vrhunskim sadržajima kao što su plaža inspirisana Rivijerom, privatni bazen, đakuzi spa, fitnes klub, klub privatnih članova, imaće ličnog sobara, kao i dve garaže do penthausa sa auto liftovima koji će prevesti stanare pravo u udobnost njihovih raskošnih domova bez izlaska iz automobila.

Nalaze se u Business Bay, u blizini centra Dubaija, oblasti koja se stalno razvija i ne pokazuje znake usporavanja. U stvari, izgleda da će kvart postati kosmopolitski i luksuzni Menhetn Dubaija. Područje neprimetno spaja visoke stambene nekretnine sa luksuznim maloprodajnim objektima, prostorima za zabavu i obližnjim školama.

U rezidencijama postoje 182 pedantno izrađene jedinice. Dostupni su dvosobni stanovi veličine 200 – 340 kvadratnih metara, kao i trosobni stanovi veličine 380 – 620 kvadratnih metara.

A sada cifra koju ste čekali. Sa početnom cenom od 5,2 miliona dolara - trošak oduzima dah kao i sama zgrada.

Rezidencije Bughatti su predviđene za završetak tokom četvrtog kvartala 2025. Planovi plaćanja su dostupni: sa 25% kao prva rata, 45% tokom izgradnje i 30% prilikom primopredaje. Bitcoin je prihvaćen kao oblik plaćanja uz bankovni transfer, kreditnu karticu i čekove.

Luxury Experience