Otkrivamo sav sjaj i raskoš najskupljeg penthausa Dubaija

Ima li većeg komplimenta za bilo šta na ovoj planeti, nego biti najbolji ili najskuplji u Dubaiju?

Izgleda da ne! Činjenica da je stan u Bulgari Lighthouse zdanju oborio imovinski rekord Dubaija za neverovatnih 112 miliona dolara je dovoljno priznanje. Ali zašto stati tamo kada nam je poznata sva veličanstvenost? Kompanija za analizu nekretnina u Dubaiju, Property Monitor, izjavila je da je stan deo otmenog nebodera sa 27 spratova. Trospratna nebeska rezidencija ima sedam spavaćih soba, privatnu radnu sobu, porodičnu sobu, teretanu, spa centar, terasu od 1.300 kvadratnih metara i pristup ličnim liftom.

Glavni detalj Bulgari Lighthouse penthausa svakako su luksuzni materijali i akcentni napravljeni po meri, koji su ultimativni simbol luksuza i ekskluzivnosti. Raskošne rezidencije su odvojene horizontalnim slojevima arhitektonskih korala koji filtriraju svetlost i vazduh. Smešten na ostrvu Jumeirah Bay, Bulgari Lighthouse Dubai jedna je od najlepših zgrada u UAE.

Stanovnicima pruža pristup ekskluzivnim sadržajima susednog Bulgari Resort Dubai, koji obuhvata prostrane bazene, uređene bašte i mnoštvo restorana na licu mesta. Pre prodaje penthausa Bulgari Lighthouse, najskuplji stan u Dubaiju koštao je 44,5 miliona dolara, a nalazio se u Atlantis delu The Royal Palm Jumeirah.

Luxury Experience