NOVI LUKSUZNI STANOVI NADOMAK LONDONA

U Vinčesteru je skoro predstavljen novi stambeni kompleks po imenu Connaught Square…

Ovde su predstavljeni najnoviji luksuzni stanovi, odnosno jedini luksuzni stambeni kompleks u Vinčesteru, istorijskom gradu Hempšira koji je u blizini Londona. Na prvi pogled, novi luksuzni stambeni kompleks, koji je smešten na obodu Vinčestera, podseća na skupinu istorijskih džordžijanskih građevina. Zapravo, on predstavlja 14 prostranih dvosobnih i trosobnih izuzetno luksuznih stanova.

Ove nove smeštajne jedinice, pozicionirane oko centralnog trga, imaju idealan pogled na Royal Winchester golf teren, koji je pod patronatom Njegovog Kraljevskog Visočanstva Vojvode of Konauta, po kom je ovaj kompleks dobio ime.

Filip Blanšard iz Jackson-Stops & Staff kompanije iz Vinčerstera rekao je: “Imali smo cilj da napravimo klasične fasade, osvetljene enterijere i idealne završne detalje u svakom od ovih stanova. Potencijalni kupci su posebno bili impresionirani nivoom bezbednosti koji nudi podzemni parking i plan čitavog enterijera, koji dozvoljava većem broju stanova da imaju svoj privatni ulaz.”

Luxury Experience