Najskuplji stanovi Beograda – top 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi naše prestonice…

Pored očiglednih pogodnosti u vidu prostora, kao i same lokacije koja se svodi na Vračar i Dedinje, ovi stanovi imaju jednu zajedničku osobinu, a to je svakako luksuz. Oni svojim vlasnicima nude terase, dodatne pogodnosti, bezbednost i sigurnost, kombinovane sa maksimalnim komforom. Pogledajte i sami kako izgleda naša lista.

10. 750.000 € - Dedinje

U blizini nemačke ambasade, stan koji je zauzeo deseto mesto na našoj listi, nalazi se u zgradi iz 2007.godine. U cenu stana uračunate su i dve garaže.

Sam stan okupira čitav sprat zgrade, a ima kvalitetne podove od tikovine, aluminijumsku spoljnu stolariju, ugradne garderobere i odvojeni spavaći deo za aksimalnu privatnost. Nudi protočnu toplu vodu, video nadzor i fizičko obezbeđenje.

9. 755.000 €  - Vračar

Ovaj stan nalazi se u blizi Hrama Svetog Save, nudi vam površinu od 283 m2 i tri terase.

Nalazi se na četvrtom spratu zgrade, a njegova lokacija je idealna. Ima svetao dnevni boravak iz dva dela sa impozantnim visokim plafonima i izlazom na veliku terasu.

8. 760.000 € - Dedinje

Ovo je još jedan stan smešten u blizini zgrade televizije Pink, a nalazi se na drugom spratu nove građevine.

Meri površinu od oko 286 m2, dok njegova terasa meri 42 m2. Tu je i garaža za 2-3 vozila. Zgrada u kojoj se nalazi ima portira i centralno grejanje. U stanu postoje četiri spavaće sobe, odvojena garderoba, dve dnevne sobe i tri kupatila.

7. 800.000 € - Vračar

Ovaj luksuzni stan meri površinu od oko 277 m2 i prostire se na dva nivoa. Ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dva garderobera i dve saune. Takođe, tu su i dve terase, a dostupan je za kupovinu u potpunosti opremljen vrhunskim kvalitetnim komadima nameštaja.

6. 900.000 € - Dedinje

Ovaj stan nalazi se u prizemlju, a svojom površinom obuhvata i veći deo suterena, u kom se nalaze spa centar, bazen i dvorište. Baš kao i vrhunski stanovi iz čitavog sveta, ovaj vam nudi vinski podrum i visoke plafone, šest soba i dva nivoa. Nalazi se u novoj zgradi, a poseduje svoju baštu i terasu, koje su idealne za uživanje i opuštanje.

5. 900.000 € - Dedinje

Ovaj stan se nalazi u blizi zgrade televizije Pink, u novoizgrađenoj zgradi.

Od pogodnosti nudi klimatizaciju i telefonski priključak, uz garažu i terasu. Površina ovog stana je 300 m2, a nudi šest prostorija.

4. 900.000 € - Dedinje

Dedinje je poznato kao kraj sa izobiljem luksuznih rezidencija, a ujedno i omiljeno mesto za život srpskih bogataša. Stan koji je dostupan za 900.000 € prostire se na dva nivoa i ima terasu sa površinom od 100 m2.

Nalazi se u zgradi iz 2008.godine, na sjajnoj lokaciji, koja je okružena zelenilom. Takođe, ovaj stan vam nudi prozračni dnevni boravak, šest soba i još mnogo toga, što ćete morati da vidite svojim očima.

3. 1.125.011 € - Lamartinova

Stan na trećem mestu na naše liste je odmah useljiv, a okupira prizemlje i prvi sprat

Svojim vlasnicima nudi izobilje svetlosti i prozračnosti. Od dodatnih pogodnosti, nudi centralnu klimatizaciju, lift, više garažnih mesta, sobu za masažu, saunu, teretanu i još mnogo toga. Ima osam soba i osam kupatila. Zgrada u kojoj se nalazi izgrađena je 2009.godine.

2. 1.150.000 € - Lamartinova

Ovaj stan koji ima oko 370 m2 povrišinu, nudi vam dve terase i dva nivoa. Zbog prefinjenog i pažljivog projektovanja, ovaj stan je luksuzno opremljen i savršeno prostorno organizovan.

Dodatne pogodnosti koje prate ovu kupovinu su dvorište i otvoreni bazen, teretana, sauna i pet parking mesta. Stan se nalazi u vili koja je relativno skoro izgrađena, a ukoliko potencijalni vlasnik poželi, može kupiti celu vilu samo za sebe.

1. 2.040.000 € - Dimitrija Tucovića

Ovaj stan je definitivno najskuplji na našoj listi. Sa cenom preko dva miliona evra, ovaj stan vam nudi retke luksuzne i kvalitetne pogodnosti.

Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak ovog stana dizajnirani su kao prostor otvorenog koncepta, dok vam terasa sa površinom od 44 m2 nudi predivan pogled na okruženje. Spavaće sobe, kojih ima 5 su prave mirne oaze, okrenute Zvezdarskoj šumi i imaju svoje privatne terase.