Najskuplji stan za iznajmljivanje u Njujorku

Njujork je dom brojnim opčinjavajućim neboderima i rezidencijama…

I dok mnogi od njih imaju cenu koja se može nazvati pravim bogatstvom, kuća o kojoj danas pričamo, pobeđuje apsolutno sve u toj trci. Ona se iznajmljuje po ceni od 500.000 dolara mesečno! Raskošni dom je deo luksuznog Pierre Hotela i okupira čitav jedan sprat.

Sa šest spavaćih soba i isto toliko kupatila, ovaj dom sadrži dnevni boravak dekorisan bogatom svilom i brokatom, klasičnim Murano staklenim lusterima i vrhunskom tehnologijom. Enterijer takođe poseduje neverovatno visoke plafone, pred-ratne detalje i ekskluzivne dekorativne elemente.

Rezidencija osim toga sadrži i brojne raspošne pogodnosti, poput privatnog kupatila od mermera sa dubokom kadom i predimenzioniranim kišnim tušem, privatni pristup živahnom restoranu hotela, Perrine, kao i korišćenje Jaguar XJL modela sa vozačem.

Kao pravi kutak luksuza, mira i privatnosti, ova rezidencija poseduje svoj privatni lift, panoramski pogled na okruženje i sve usluge hotela sa pet zvezdica. Stanari će takođe imati pristup Rotundi, odnosno arhitektonski veličanstvenoj loži sa šampanjcem i koktelima.

Stan koji meri oko 500 kvadrata smatra se najskupljom nekretninom za iznajmljivanje na Menhetnu, sa godišnjom cenom koja izlazi na oko 6 miliona dolara.

 

Luxury Experience