Najskuplji penthaus u Majamiju na prodaju

Luksuzna zgrada Eighty Seven park sa sedištem u Majamiju, koju je dizajnirao dobitnik Prickerove nagrade, arhitekta Renco Pjano, nedavno je oglasila na prodaju ultra luksuzni penthaus po ceni od  $68 miliona.

Eighty Seven Park je više od zgrade, to je simbol  Majami Biča, prva stambena zgrada u Americi izgrađena od strane glavnog arhitekte Renca Pjana. Američki hrast, italijanski kamen i kristalno jasni stakleni zidovi pružaju lepotu i eleganciju svakoj rezidenciji.

Šestosobni penthaus sa čak 11 kupatila, jedan je od malo preostalih i dostupnih za kupovinu, budući da je 80% stanova već prodato, a kako navodi Forbs, mnoga slavna imena su već sebi ovde obezbedila dom, među kojima je i naš slavni teniser Novak Đoković.

Sa stambenom površinom od 1152 m2 i oko 1672 m2 koje odlaze na terase koje okružuju penthaus, ovo je ujedno i najveći stan na prodaju u Majamiju, ako uzmete u obzir veličinu njegovog enterijera i eksterijera.

Dizajn enterijera je savremen sa zaobljenim stepeništem u dnevnom boravku, kao i  sa dva privatna lifta koja vode do stambene jedinice.

Glavna spavaća soba dizajnirana je tako da ima spektakularan panoramski pogled na okean, direktno kroz prozorska okna od poda do plafona, koja se mogu pomerati, tako da budući vlasnici dobijaju otvoren plan prostora spojen sa eksterijerom kako bi uživali nesmetano u pogledu.

U penthausu se nalaze i neke manje sobe koje mogu poslužiti kao kućna kancelarija ili gostinjske sobe. Čak dva velika bazena orijentisana su tako da vlasnici mogu uživati u rađanju, odnosno zalasku sunca.

Što se tiče ostalih luksuznih dobara koji budućim vlasnicima ovaj stan nudi, tu su još i kućni i spoljašnji bioskop, vertikalne baste, đakuzi, tursko hamam kupatilo i dve letnje kuhinje.

Ukoliko poželite da u svom komšiluku imate slavnog komšiju, kakav je Nole, požurite, jer će bez obzira na cenu i ovaj penthaus sigurno biti u rekordnom vremenu prodat.

Izvor Forbes 

« 1 2 3 4 5 6 »