Najlepši penthaus u Majamiju

Ako ste u potrazi za domom iz snova u Majamiju, ovaj spektakularni prenthaus smatra se pravim draguljem u kruni Regalia nebodera…

Penthaus se prostire na tri najviša sprata ovog ekskluzivnog rezidencijalnog kompleksa, a upravo je stavljen na prodaju po ceni od 39 miliona dolara. Ipak, vlasnici ovog luksuznog doma će takođe dobiti i poklon za useljenje, ukoliko se odluče da ga kupe.

Oni će dobiti ultra retki pink dijamant koji je vredan pola miliona dolara, što deluje kao pravi šlag na torti. Dizajniran i u potpunosti opremljen od strane AD100 dizajnera Čarlsa Alema, ovaj luksuzni dom površine 1.700 m2 nudi šest spavaćih soba, uključujući dve master spavaće sobe sa ugradnim barovima.

Do svakog sprata ovog penthausa lako dolazite uz pomoć privatnog staklenog lifta, uključujući i krov koji je opremljen barom i kaskadnim vodopadom sa predivnim bazenom. Srećni vlasnici ovog penthausa će moći da uživaju u glavnoj spavaćoj sobi površine 150 m2, sa predivnim detaljima od Calcutta Gold kamena i hi-tech pametnim sistemima, a tu su i sauna, hidroterapijski đakuzi i grejač peškira.

Tu je i plutajuće stepenište od kamena, koje je ispraćeno lusterom sa više od 225 svetlucavih staklenih ukrasa. Na raspolaganju im je i vinski podrum sa hiljadu flaša. Vredi pomenuti i igraonicu površine 110 m2, kao i kućni bioskop sa savršeno tapaciranim sedištima.