Na prodaju veličanstveni Ritz-Carlton penthaus

Dobre vesti za ljude koji žele da kupe vrhunske nekretnine – dupleks penthaus u The Ritz-Carlton Residences kompleksu na jezeru Taho, upravo je stavljen na tržište sa cenom od pet miliona dolara…

Ovaj dupleks penthaus dobio je enterijer koji je delo nagrađivanog dizajnera iz San Franciska, Džeja Džefersa. Sa preko 300 kvadratnih metara, dvospratna rezidencija ima spektakularne poglede iz svake sobe, direktni pristup skijaškim stazama, četiri spavaće sobe, tri ipo kupatila, kućnu kancelariju i bioskop.

Penthaus se našao na prodaju nakon što je drugi dupleks već dobio svoje vlasnike, a samo četrnaest sličnih jedinica je dostupno za kupovinu. Rezidencije okupiraju najviši sprat i privatno krilo Ritz-Carlton Lake Tahoe, a u ponudi su opcije sa dve, tri ili četiri spavaće sobe, koje idu od 155 do 340 kvadrata.

Vlasnici penthausa imaju priliku da uživaju u uslugama konsijerža, privatnog parkinga, instruktora skijanja, privatnog ulaza i lifta koji ih vodi direktno do njihovih stanova. Takođe, oni mogu uživati u svim uslugama i pogodnostima hotela, uključujući i veličanstveni Ritz-Carlton spa.

Tokom letnje sezone, vlasnici penthausa mogu uživati u stazama za pešačenje i biciklizam, pecanju, raftingu, golf terenima i koncertima na otvorenom. Pored toga, vlasnicima će biti data i članarina u Tahoe Mountain klubu, koji je dodir prestiža i šlag na torti.