Na prodaju potpuno opremljeni penthaus u Milijardersom nizu Majamija

Više slika

Više slika

Turnberry Ocean Club na Sunny Isles plaži je jedna od najprestižnijih gradskih adresa.

Što se stambenih tornjeva u Majamiju tiče, Turnberry Ocean Club Milijarderskom nizu ostaje jedna od najslavnijih zgrada u gradu, a vi sada možete da nazovete jedan od njegovih neverovatnih domova svojim, ukoliko imate 18 miliona dolara viška.

Smeštena u Sunny Isles Beach, ova rezidencija je nedavno izašla na tržište za 18 miliona dolara i sastoji se od jedinica 1401 i 1402. Sa duplo većim prostorom od tipične jedinice, rezidencija sa pet spavaćih soba i sedam kupatila prostire se na 674 kvadratna metra i prodaje se potpuno nameštena, kao rezidencija po sistemu ključ u ruke. Prostor sadrži savremeni nameštaj u neutralnoj paleti sive, žute i bele boje koji omogućavaju da okolni pogledi zauzmu centralno mesto.

Rezidencija je umotana u prozore od poda do plafona i staklena klizna vrata. Iz dnevne sobe, vrata se otvaraju prema terasi sa koje se može posmatrati izlazak sunca, a koja se savršeno uklapa u trpezariju i dnevni boravak na otvorenom. Osim toga, terasa je strateški pozicionirana tako da je u hladovini, što je čini savršenim mestom za odmor od sunčane vreline Majamija.

Okarakterisan mermerom i drvetom, dom ima internacionalnu privlačnost sa prilagođenim evropskim elementima dizajna, kao što su Snaidero italijanski ormani po meri i Dornbracht oprema. U kuhinji se nalaze i najsavremeniji Gaggenau aparati, kao i kamene ploče.

Prostrana rezidencija ima prostor za doručak, svečanu trpezariju, biblioteku/kancelariju, porodičnu sobu, sobu za sobarice ili goste i prostoriju za medije. Što se tiče spavaćih soba, primarni apartman ispunjen prirodnim svetlom je izuzetan. Tu je prostor za sedenje, veliki garderober i dva kupatila sa zasebnom kadom i tušem. Spavaće sobe ili kancelarija mogu se lako pretvoriti u teretanu, spa centar ili studio, iako stanari imaju pristup svim sadržajima koji se mogu zamisliti u okviru tornja Turnberry Ocean Cluba.

Kula na obali okeana od 52 sprata je tražena zbog svojih ultra-luksuznih domova i šest nivoa udobnih prostora nalik onima u hotelima, kao što je konzolni bazen koji visi sa strane zgrade. Trospratni Sky Club, zajednički prostor za pogodnosti, uključuje spa centar, vinski podrum i ceo wellness sprat. Tu je i Turnberry Marina, višejezični konsijerž i članstvo u Turnberry Isle Country Clubu koje je besplatno uz kupovinu rezidencije.

Luxury Experience