Na prodaju penthaus u čuvenom tornju sa satom

Verujemo da se ljudi koji žive ovde nikada nisu zapitali koliko je sati.

Ako vam neko kaže da ne možete kupiti vreme, penthaus smešten u tornju sa satom u San Francisku, želi da vam dokaže suprotno. Smešten u samom srcu South Beach dela grada, četvorospratni stan sa trista kvadrata, originalno je konstruisan 1907.godine. U svoje zlatno doba, ovaj dom je bio deo sedišta litografske kompanije, najveće na Zapadnoj obali u to vreme. Jedinica je izgrađena kao umetnički studio neke vrste, gde bi dizajneri mogli da rade na svojim projektima u privatnosti, sa izobiljem prirodne svetlosti. Sada, kao svojevrsno istorijsko obeležje grada, ovaj stan se može kupiti po ceni od 6 miliona dolara.

Danas, prostor izgleda malo drugačije: stanari zapravo mogu uživati u ekskluzivnom pristupu samom satu uz pomoć stepeništa, gde lica sata hvataju prirodnu svetlost i nude spektakularni pogled na zaliv i centar grada.

Unutra, dnevna soba i trpezarija, koje okupiraju glavni nivo, imaju originalne ciglene i betonske zidove, sa izloženim strukturnim gredama, kreirajući industrijsku estetiku koja nas asocira na poreklo grada. Glavna spavaća soba, koja okupira svoj sopstveni sprat, ima spa kupatilo sa nešto modernijom, neutralnom estetikom. Obližnja dodatna spavaća soba takođe ima svoje privatno kupatilo.

Biblioteka i kuhinja se takođe nalaze na ovom spratu, ali je svakako glavni deo njegova fantastična terasa sa panoramskim pogledom na grad. Na gornjem nivou, nalazi se prostor koji služi kao kućna kancelarija ili igraonica. Četvrti nivo penthausa predstavljen je sobom sa satom, i smatra se draguljem čitave priče.

Verujemo da će ovaj penthaus jako brzo naći svoje nove vlasnike.