Na prodaju najskuplji penthaus Novog Zelanda

Ukoliko pripadate grupi ljudi koja bi uživala u životu na Novom Zelandu, zašto ne biste sebi priuštili njegov najskuplji posed?

Neverovatni super penthaus, koji je dragulj u kruni najnovijeg razvojnog projekta Oklenda, The Pacifica, uparavo se našao na prodaju po ceni od oko 25 miliona dolara. Ukoliko se proda po ovoj ceni, penthaus će biti najskuplji dom za jednu porodicu u istoriji ove nacije.

Sadržeći više od 200 stanova, od kojih je 85 procenata već prodato, ova butik višespratnica visoka je 178 metara i biće najviši toranj Novog Zelanda kada bude kompletirana. Njen glavni dragulj je svakako penthaus od 1.300 kvadrata, koji okupira prostor 53. i 54. sprata, nudeći neverovatni panoramski pogled na Waitemata luku.

Penthaus je trenutno topla školjka, jer je njegov eksterijer gotov, ali je enterijer i dalje nezavršen, što znači da budućni vlasnici mogu odabrati da li će se sami pozabaviti njime ili će kupiti već ponuđene dezene. U slučaju kupovine postojećeg dezena, plan prostora uključuje trpezariju otvorenog plana na prvom spratu, zajedno sa dnevnim boravkom, ložom i kuhinjom, koja dolazi sa odvojenom batlerskom kuhinjom, medijskom sobom, kancearijom, salom za sastanke i bibliotekom. Na drugom nivou penthausa nalazi se pet spavaćih soba, uključujući i velikodušno dizajnirani master apartman koji uključuje teretanu, saunu i spa.

Ukoliko vas spisak pogodnosti nije ubedio da je ovaj penthaus vaš dom iz snova, možda će naša galerija u tome uspeti.